1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Huippumuotoiltua paloturvallisuutta jokaiseen keittiöön
– Oiva Toikan muotoilema Phoenix -ensisammutin

Jalo Helsinki on tuonut markkinoille Phoenix-ensisammuttimen, joka jatkaa Jalo Helsingin kunnianhimoisesti muotoiltujen paloturvallisuustuotteiden sarjaa. Toiminnallisuudeltaan saksalaista huipputeknologiaa edustava uusi Phoenix-ensisammutin on lasilinnuistaan tunnetun Oiva Toikan muotoilema. Tuotteen erinomaisuus tiivistyy kolmeen sanaan: kaunis, helppokäyttöinen ja tehokas.

Missiona turvallinen ja kaunis koti

Kodin palosammuttimia myydään Suomessa vuosittain noin neljännesmiljoona kappaletta. Suurin osa sammuttimista on pakattu teollisuusympäristöistä tuttuihin punaisiin painesäiliöihin, mikä ei kannusta pitämään niitä esillä kotiympäristössä. Jalo Helsinki haluaa omilla paloturvallisuustuotteillaan palvella ihmisiä, jotka eivät halua tehdä kompromissia kodin turvallisuuden ja sen kauneuden välillä.

Helppokäyttöinen Phoenix pelastaa suurpalolta

Tutkimus osoittaa, että noin 1/3 kodeissa syttyvistä tulipaloista saa alkunsa keittiöstä. Yleisin palon lähde on ruokarasva, joka leimahtaa palamaan ruokaa laitettaessa. Hätätilanteessa on tärkeää, että sammutin-laite on käden ulottuvilla ja että se on helppokäyttöinen. Tehokas Phoenix-ensisammutin tukahduttaa tehokkaasti jopa 25 litraa palavaa ruokaöljyä. Toiminnallisuudeltaan se muistuttaa tavallista hiuslakkapulloa, joten sen käyttö on helppoa nopeaa toimintaa vaativissa hätätilanteissa. Paras paikka sammuttimelle on keittiön pöydällä lieden välittömässä läheisyydessä.
Kaunis muotoilu yhdistyy huipputeknologiaan Jalo Helsingin ja muotoilija Oiva Toikan yhteistyönä syntynyt Phoenix-ensisammutin perustuu patentoituun Tectro GmbH:n sammutusteknologiaan. Sammutusaineessa vaikuttavina aineina ovat orgaaniset suolat, joten sammutusaine on myrkytön ja ympäristöystävällinen. Käytön jälkeen keittiö voidaan puhdistaa normaaleilla puhdistusaineilla tai pelkällä vedellä. Phoenix ensisammuttimen paloluokitus on 25F/2A.

Palosammuttitin on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Teksti ja kuva: tiedote