1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,25/5)

Foodin Luomu kookosmaito on monimuotoisen metsäviljelyn tulos
Luomulaatuiset kookostuotteet ovat vuosien aikana muodostuneet Foodin-tuotevalikoiman kestosuosikeiksi. Etenkin kookosvesi ja kookosöljy ovat olleet helppo ja suosittu tapa tutustua vastuullisesti tuotettujen kookostuotteiden maistuvaan maailmaan. Nyt Foodin lanseeraa valikoimaansa paljon toivotun luomu kookosmaidon, joka on omiaan myös joulun ajan ruoanlaitossa.

Kookos viljellään kestävän kehityksen mukaisesti
Foodinin kookosmaito on kotoisin Vietnamista, jossa kookospalmut viljellään ympäristöystävällisesti ja kerätään eettisesti pienten perheviljelijöiden toimesta. Monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukeva metsäviljely takaa monipuolisuutensa ansiosta elannon viljelijöille useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Viljelijöille maksetaan työstä reilu korvaus ja heille tarjotaan koulutusta sekä oikeanlaiset työvälineet. Lisäksi heidän lastensa koulunkäyntiä tuetaan. Nuoret kookospähkinät kerätään käsin, ja hyödynnetään kokonaisuudessaan myös muihin kookostuotteisiin, jolloin turhaa jätettä ei synny.

Monipuolinen kookosmaito sopii suolaiseen ja makeaan reseptiikkaan
Kookosmaito on maultaan miedon kookoksista ja koostumukseltaan pehmeän kermaista. Se sopii sekä suolaisten että makeiden ruokien joukkoon tuomaan täyteläisyyttä ja pehmeää aromia. Kookosmaito sopii erityisen hyvin keittojen, kastikkeiden sekä puurojen ja leivonnaisten joukkoon. Joulun aikaan kookosmaito on parhaimmillaan vegaanisen joulupuuron sekä perinteisten laatikoiden valmistuksessa.

Ainutlaatuinen pakkaus mahdollistaa näppärän käytön ja helpon kierrätyksen
Ainutlaatuisen, uudelleensuljettavan TetraPak-pakkauksen ansiosta kookosmaitoa on kätevä käyttää ja säilyttää myös avattuna pidempään. Kookosmaito säilyy avattuna jääkaapissa vähintään 1-3 vuorokautta. Ekologinen pakkaus lajitellaan korkin kera kartonkikeräykseen.

Kookosmaidon pakkauskoko on 330 ml ja hinta 1,99 €.

Kuva ja teksti: Foodin tiedote