1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (48 arvostelua. Keskiarvo: 3,81/5)

Teksti ja kuva: tiedote

Keiju Paahdetut siemenet – auringonkukka, kurpitsa, seesami & pellava levite

Levitehyllyn uutuus kehitettiin suomalaisin voimin

Täysin uudenlainen levite yhdistää paahdetut siemenet ja rypsiöljyn

Levitehyllyn tulokas, täysin uudenlainen Keiju Paahdetut siemenet on herkullisen rouskuva levite leivälle ja leivontaan. Tuote sisältää runsaasti rapeita, paahdettuja siemeniä ja laadukasta rypsiöljyä. Uutuustuote on kehitetty suomalaisin voimin, ja sitä valmistetaan Bungen tehtaalla Raisiossa. Tuotetta viedään myös muihin Euroopan maihin.
– Halusimme luoda jotain täysin uutta levitehyllyyn. Kuluttajatutkimuksesta saadun hyvän palautteen perusteella olemme tässä myös onnistuneet. Tämä on helppo ja herkullinen tapa lisätä terveellisiä auringonkukan, kurpitsan, seesamin ja pellavan siemeniä ruokavalioon, kertoo Bunge Finlandin markkinointijohtaja Anri Saarinen.
Runsaasti siemeniä sisältävä levite tarjoaa herkullisen, mutta samalla myös terveellisen makuelämyksen. Tuotteessa on maukkaana yhdistelmänä luonnon omaa rypsiöljyä sekä rouheita siemeniä. Siemenet sisältävät runsaasti hivenaineita, kuituja ja proteiinia sekä terveellisiä, tyydyttämättömiä rasvahappoja.

– Levite tuo jo yksinään käytettynä lisämakua leivän päälle, mutta se sopii myös muiden leivänpäällisten kanssa käytettäväksi. Keiju Paahdetut siemenet -levitettä voi myös käyttää ruuanlaitossa sekä leivonnassa tuomaan lisää makua ja rakennetta, Saarinen korostaa.

Suomessa kehitetty – myyntiin myös muihin Euroopan maihin

Keiju Paahdetut siemenet -tuotteen kehitys on ollut Euroopan laajuinen innovaatioprojekti, jossa päätuotekehityksestä on vastannut suomalainen tiimi.
– On hienoa, että Suomesta käsin johdetun tuotekehityksen tulos tulee myyntiin myös muissa Euroopan maissa. Tuote valmistetaan Suomen ainoassa margariinitehtaassa Raisiossa. Alkuvaiheessa se tulee Suomen lisäksi myyntiin myös Puolassa ja Unkarissa, myöhemmin vielä Saksassa ja Ruotsissa, Anri Saarinen luettelee.
– Aloitimme kansainvälisen projektiryhmän kanssa ideoinnin jo 2,5 vuotta sitten. Tavoitteena oli kehittää elämyksellinen levite, jossa olisi herkullisen maun lisäksi myös suutuntumaa, terveellisyyttä unohtamatta. Projektin lopputuloksena kehitetty Keiju Paahdetut Siemenet vastaa hyvin tavoitettamme.

Keiju Paahdetut Siemenet, rypsiöljy-kasvirasvalevite 50%

Aineosat: Vesi, rypsiöljy (29 %), paahdetut siemenet (15 %) (auringonkukansiemen 6 %, kurpitsansiemen 4 %, seesaminsiemen 3 %, pellavansiemen 2 %), kasvirasvat (SG-palmu**, kookos), suola (0,7 %), emulgointiaine (E471 kasvirasvasta), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), pippuriuute, aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni). **Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.
Sisältää 15 % paahdettuja siemeniä: rouhittu auringonkukansiemen, rouhittu kurpitsansiemen, seesaminsiemen ja pellavansiemen. Tuote on laktoositon, maidoton, vegaaninen Sydänmerkki-tuote.

Tuote myydään 180 g pakkauksessa. Hinta noin 1,99 euroa.