1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)
Dansukker- Luomu fariinisokeri

Dansukker Luomufariinisokeri

Luomufariinisokeri valmistetaan sokerista, joka on tuotettu Ruotsissa ja Tanskassa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Sokeriin lisätäään luomuruokosokerisiirappia, ja lopputuloksena on aromikas, kostea, kullanruskea fariinisokeri.
Luomufariinisokerissa on miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Se sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin perinteisen fariinisokerin tapaan.
Luomutomusokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa, vuoden 2021 alusta myös S-ryhmän kaupoissa.

Dansukker Luomu tomusokeri

Dansukker Luomutomusokeri

Luomutomusokeri valmistetaan sokerista, joka on tuotettu Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Paakkuuntumisenestoaineena on luomuperunatärkkelys.
Hienoksi jauhettu, valkoinen luomutomusokeri sopii leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin, marenkien ja makeisten valmistukseen, jälkiruokiin, kermavaahtoon sekä leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun ja makeuttamiseen.
Luomutomusokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa, vuoden 2021 alusta myös S-ryhmän kaupoissa.

Teksti ja kuva:
Tiedote