1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 3,83 / 5)
Ladataan...

Suomalainen täysjyväkaura ja -ruis kohtaavat puurolautasella paratiisin hedelmät

Kotimaisesta täysjyväkaurasta ja -rukiista valmistetun Myllärin Paratiisi Puuron raikas, täyteläinen maku syntyy papaijasta, kookoksesta ja taatelista sekä auringonkukansiemenistä. Uusi myslipuuro on myös erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 12 %). – Paratiisi Puuro on täydellinen makuelämys: myslin hedelmäinen raikkaus yhdistyy kaurarouheen sekä ruis- ja kaurahiutaleiden rouheaan suutuntumaan, kertoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Laura Matilainen.
– Haluamme tarjota myslien kestosuosikin, Myllärin Paratiisi Myslin, rinnalle puuron, jonka valmistaminen on helppoa perinteisesti liedellä tai kätevästi mikroaaltouunissa. Myllärin Paratiisi Puurossa on runsaasti auringonkukansiemeniä sekä eksoottisia paratiisin hedelmiä, jotka ovat Paratiisi Myslinkin suosion salaisuus.

Paratiisin makuja aamuihin ja välipalahetkiin
Puuro on helppo ja täysipainoinen ruoka tai välipala kiireiseen arkeen. Uutuuspuuron keittoaika on vain kuusi minuuttia, mikroaaltouunissa se valmistuu neljässä minuutissa. Nauti Paratiisi Puuroa aamupalana, kuitupitoisena, raikkaana välipalana tai täyttävänä iltapalana.
Paratiisi Puuro on herkullista sellaisenaan. Lisää makua ja vaihtelua antavat tuoreet hedelmäpalat, marjat tai vaikkapa mehukeitto.
– Paratiisi Puurosta syntyy myös maukas smoothie. Lisää Myllärin Paratiisi Puuroainesta jogurtin, mehun tai maidon sekä hedelmien tai marjojen kanssa tehosekoittimeen ja smoothie on valmis, Matilainen vinkkaa.

Myllärin Paratiisi Puuro 450 g
Kuluttajahintasuositus n. 2,19 €/kotelo,
4,86 €/kg.

Lähde: tiedote