1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Nespresso Variations Nordic -uutuuskahvit ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisista kahvihetkistä.
Kirpeitä talviaamuja ja hämärtyviä iltapäiviä lämmittävät uudet hemmottelevat kahvimaut: lakka, kanelipulla, prinsessakakku ja mantelikakku.
Kahvipakkausten ja -kapseleiden lumoavat kuosit on suunnitellut tanskalainen muotoilija Louise Campbell, ja sesonkivalikoiman tunnelmalliset kuvat on kuvattu Porvoon Emäsalossa.
Nespresso-kahvivalikoima täydentyy talvisesongin ajaksi viidellä erilaisella kahvilla. Talvikauden kahviuutuudet luottavat pohjoismaisista kahvihetkistä tuttuihin makumaailmoihin. Pohjoisen kesyttämättömästä luonnosta ja leivonnaisten lempeästä makeudesta inspiroituneet kahvit sisältävät vain luonnollisia aromeita, ja sopivat erityisesti ihaniin kahviresepteihin.

Variations Nordic Cloudberry -kahvi lainaa makean ja herkän hedelmäisen makumaailmansa pohjoisen lakoilta.

Variations Nordic Almond Cake Flavored
-kahvi on saanut inspiraationsa perinteisestä norjalaisesta Kvæfjordkake-mantelikakusta, ja siinä voi aistia mantelin lisäksi marengin ja vaniljan aromeita.

Variations Nordic Cinnamon Swirl -kahvin maussa toistuvat kahvitaukojen klassikon kanelipullan pehmeän mausteiset aromit. Variations Nordic Vanilla Princess Cake -kahvi perustuu ikoniseen ruotsalaiseen prinsessakakkuun. Kahvissa yhdistyvät kermaisen vaniljaiset sekä makeat marsipaanin ja vadelman vivahteet.

Variations Nordic Black -kahvi sopii täydellisesti skandinaaviseen kahvimakuun, ja siinä maistuvat mustalle kahville uskolliset hienostuneet ja viljaisen viipyilevät aromit.
Pohjoismaista tunnelmaa kahvipakkauksista ja suomalaisesta metsästä

Variations Nordic -kahvipakkausten ja -kapseleiden kuosit ovat tunnetun tanskalaisen suunnittelijan Louise Campbellin käsialaa. Aiemmin muun muassa Louis Poulsenin, HAY:n, Royal Copenhagenin ja Muuton kanssa työskennelleen Campbellin suunnittelemat raikkaan pastellisävyiset kuosit henkivät skandinaavista minimalismia, ja niissä voi nähdä viittauksia myös tunturimaisemaan. Lisäksi myyntiin tulee Campbellin suunnittelemat NOMAD-termosmukit kolmessa eri koossa ja värissä.

Pohjoismaista tunnelmaa korostaakseen Nespresso vei myös kuvausryhmänsä pohjoisen luonnon keskelle. Uutuuskahvien luonnonläheiset ja mystiset kuvat on kuvattu metsän keskellä Porvoon Emäsalossa. Suomalaista maisemaa voi siis ihailla pian ympäri maailman.

Nespresso Variations Nordic Limited Edition -kahvit ovat saatavilla rajoitetun ajan Nespresso Boutique -myymälästä, Nespresso Pop-up-Boutique-myymälästä ja Nespresso-mobiiliapplikaatiosta sekä -verkkokaupasta (www.nespresso.com).

Teksti ja kuva: tiedote