1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Alkuperältään islantilaisten Skyr-rahkojen tuoteperhe saa kolme uutta rasvatonta makuvaihtoehtoa. Runsaasti proteiinia sisältävissä Skyr Sitruuna-juustokakku, Skyr Popcorn-caramel ja Skyr Hedelmämix ?proteiinirahkoissa yhdistyvät herkullinen maku ja ravintoarvot.

Runsaasti proteiinia sisältävät Skyr-rahkauutuudet ovat luontaisesti rasvattomia ja vähän hiilihydraatteja sisältävinä ne sopivat myös painonhallintaan. Skyr-rahkat* valmistetaan rasvattomasta maidosta ja valmistuksessa käytetään ainutlaatuista maitohappobakteerikantaa, jonka ansiosta Skyr-rahkat ovat maultaan pehmeitä.

Hienostuneen makuinen, suussa sulava Skyr Sitruuna-juustokakku ?rahka sopii niin välipalaksi kuin jälkiruoaksi. Keksinpalaset ja sitruunamehu antavat makua uutuudelle.

Kevyen herkullinen Skyr Popcorn-caramel -rahka on uudenlainen kevyt ja herkullinen, gluteeniton makuyhdistelmä, jonka maun viimeistelevät toffee ja popcorn-rouhe.

Skyr Hedelmämix ?rahkassa maistuvat kesän maut ympäri vuoden. Vadelma, persikka ja aprikoosi tekevät rahkasta hedelmäisen raikkaan.
Skyr-rahkat on pakattu 170 gramman pakkaukseen, jossa on mukana lusikka. Näin rahkan voi nauttia helposti vaikka työpaikalla tai kuntosalilla.

Myynti: Päivittäistavarakaupat kautta maan
Hinta: noin 0,98 ? 1,59 ?/pakkaus