1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän.

Sinikka Piippo kertoo kirjassaan, mitä villivihannesten sisältämistä aineosista tiedetään ja mitkä niiden tehovaikutukset terveyteemme ovat.
Tutkimustulosten ja aineosien ohella kirja sisältää tiedot kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.

Sidottu, nelivärinen
256 s.
Ilmestyy viikolla 6/2016
Hinta noin 32 euroa.