1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Keväällä ja kesällä on monta aihetta juhlaan.
Iloiseen juhlakauteen kuuluu niin vappu, äitienpäivä, valmistujaiset ja häät kuin rennot kesäjuhlat mökkivieraille.
Mitä jos hurmaisit tänä keväänä ja kesänä ystävät ja juhlavieraat itse tehdyillä herkuilla?
Risentan helpoilla ja herkullisilla resepteillä onnistut varmasti.

Risenta hasselpähkinäjauho, 300 g, gluteeniton
Risenta Hasselpähkinäjauho valmistetaan jauhamalla hasselpähkinät hienoksi jauhoksi. Hasselpähkinäjauho on gluteenitonta ja siinä on hieno pähkinäinen maku, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti kekseihin ja erilaisiin jälkiruokiin. Kokeile vaihtaa osa leipäreseptisi jauhoista pähkinäjauhoon niin saat leipääsi täyteläisen pähkinän maun. Hasselpähkinäjauholla voit myös helposti lisätä smoothien kuitupitoisuutta.

Risenta mantelijauho, 300 g, gluteeniton
Risenta Mantelijauho sopii loistavasti makeisiin leivonnaisiin kuten macaroneihin. Kokeile sen käyttöä myös leipään, kakkupohjiin, marenkeihin ja kekseihin. Mantelijauho sopii erittäin hyvin myös leivitykseen. Risentan gluteeniton mantelijauho valmistetaan kuorituista manteleista, jotka jauhetaan jauhoksi. Muiden pähkinöiden tavoin mantelit sisältävät runsaasti energiaa korkean rasvapitoisuutensa vuoksi. Mantelijauho sisältää myös paljon proteiinia, mikä saa aikaan kylläisyyden tunteen.

Risenta maissijauho, 400 g, gluteeniton
Risentan gluteeniton maissijauho valmistetaan jauhamalla auringossa kypsynyt maissi jauhoksi. Maissijauho on gluteenitonta, helposti sulavaa ja hellävaraista herkälle vatsalle, joten se sopii lähes kaikille. Monikäyttöinen maissijauho sopii yhtä hyvin näkkileipään kuin meksikolaisiin tortilloihin. Voit valmistaa siitä myös velliä, keksejä, leipää ja ohukaisia. Maissijauho sopii mainiosti myös makeaan leivontaan.

Hinnat: Risenta mantelijauho n. 10 euroa/paketti, Risenta hasselpähkinäjauho n. 12 euroa/paketti, Risenta maissijauho n. 2 euroa/paketti.