1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua. Keskiarvo: 4,25/5)
Proteiinipitoinen luomuvaihtoehto perinteiselle pastalle: Risenta gluteeniton kikhernepasta

Terveellisen ja hyvän ruoan edelläkävijä Risenta tuo kauppoihin ekologiset, luomukikherneistä valmistetut pastat. Pastoissa yhdistyvät pastan helppous ja kätevyys sekä palkokasvien terveellisyys. Herkulliset kikhernepastat ovat gluteenittomia, proteiinipitoisia, kuiturikkaita ja ne antavat pitkäkestoista energiaa. Valikoimaan kuuluu kolme erilaista kikhernepastaa: Fusilli, Rigatoni ja Macaroni. Moneen ruokavalioon sopivat kikhernepastat tukevat Risentan vaihtoehtoisten pastojen valikoimaa, sillä ne lanseerataan jo monen suosikiksi nousseiden papupastojen rinnalle.

Risenta tuo hienon vastaanoton Suomessa saaneen papupastan rinnalle täysin uuden pastatulokkaan, kikhernepastan. Ekologisista luomukikherneistä valmistetuissa kikhernepastoissa yhdistyy kikherneiden ja pastan parhaat ominaisuudet. Uudesta raaka-aineesta valmistetut pastat ovat luontaisesti gluteenittomia ja vegaanisia ja sisältävät reilusti proteiinia, kuituja sekä hitaita hiilihydraatteja, minkä vuoksi ne pitävät kylläisenä pitkään.

Kikhernepastassa on samanlainen rakenne kuin tuorepastassa ja maku on lähellä perinteisen pastan makua. Risenta kikhernepasta sopii monenlaiseen ruokavalioon ja maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Gluteeniton kikhernepasta on oiva valinta paljon treenaaville, sekä heille, jotka haluvat syödä ympäristöystävällisemmin. Kikhernepasta sopii niille, jotka ovat kiinnostuneita ravinnostaan ja pyrkivät arjessaan terveellisempiin valintoihin.

Kikhernepastat tulevat vastaamaan myös niiden allergikkoje n tarpeisiin, joille soijapavut eivät sovi. Pasta sisältää vain orgaanista kikhernejauhoa ja vettä, ei mitään muuta. Risenta on jo pitkään ollut palkokasvien asiantuntija, mutta uutuuspas toissa käytetään kikhernettä täysin uudessa, innovatiivisessa muodossa. Tuote on voittanut Ruotsissa vuonna 2015 Må Bra -palkinnon vuoden parhaasta terveystuotteesta.

Tuotetiedot:

Risenta kikhernepasta Fusilli, 300 g, gluteeniton
Risenta kikhernepasta Rigatoni, 300 g, gluteeniton
Risenta kikhernepasta Macaroni, 300 g, gluteeniton

Valmistettu luomukikhernepavuista. Paketti riittää noin neljään annokseen (annos 75g).

Ravintoarvo / 100 g kuivaa kikhernepastaa:

Energia: 1500 kJ/360 kcal
Rasva: 5,8 g – josta tyydyttynyttä 0,8 g
Hiilihydraatit 50 g – josta sokereita 3,9 g
Ravintokuitu: 14 g
Proteiini: 20 g
Suola: 0,001 g

Risentan kikhernepastoja saa hyvin varustelluista K-ruokakaupoista kautta maan. Hinta n. 4,50€/pkt.

Lähde: Tiedote