1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Pyrex SlowCook on kiireettömän kotikokin luottopata

Syksyn ja talven viimojen keskellä on ihana nautiskella lämpimistä ja tuoksuvista pataruuista. Valurautaiset SlowCook-padat tarjoavat mahdollisuuden kiireettömään kokkaamiseen, tyylikkyydestä tinkimättä.

Pyrex® SlowCook-sarjaan kuuluu yhteensä kahdeksan erikokoista pataa ja tegame, eli matalareunainen pata. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä valuraudasta. Pyöreitä patoja on saatavissa neljässä eri koossa, soikeita patoja puolestaan kolmessa koossa. Väreistä valittavana on joko tyylikäs matta musta tai kiiltävän herkullinen punainen. Jokainen pelkistettyä skandinaavista designia arvostava kotikokki löytää siis helposti valikoimasta omiin ruoanlaittotarpeisiinsa sopivan padan.

Huippuominaisuuksia ruoanlaittoon

SlowCook-padat sopivat erityyppisille liesille, induktioliedet mukaan lukien, ja kestävät myös erittäin korkeita lämpötiloja. Patojen nuppi on ruostumatonta terästä ja niiden alusta on emaloitu. Ruoka pysyy padassa uskomattoman mehukkaana, sillä kannessa olevat nystyrät tiivistävät höyryn ja saavat sen tippumaan pisaroina takaisin ruokaan luoden luonnollisen kostuttamisefektin.

Pyrex® SlowCook

SlowCook edustaa eleganttia yksinkertaistettua designia, joka sopii kaikista tyylitietoisimpaankin keittiöön.Tuoteperheeseen kuuluu kahdeksan erikokoista valurautaista pataa: pyöreät padat ovat halkaisijaltaan 10 cm, 20 cm, 24 cm ja 28 cm; soikeat padat 15 cm, 29 cm ja 33 cm ja tegame 24 cm. Tuotteita on saatavilla punaisena ja mustana. Suositushinnat: pyöreät padat 19,50 €; 59,50 €; 74,50 €; 105,00 €. Soikeat padat 22,50 €; 79,50 €; 109,50 € ja tegame 64,50 €.

Pyrex-tuotteita on myynnissä Prismoissa, Stockmann-, Sokos- ja Anttila-tavarataloissa