1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (55 arvostelua, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...

Pakastepizzojen markkinajohtaja, Dr. Oetker toi Suomen markkinoille uuden suklaapizzan, Ristorante Dolce al Cioccolaton. Saksassa uutuus lanseerattiin tänä keväänä ja siellä se on saavuttanut jo valtavan suosion. Suomessakin ensimmäiset kauppoihin tulleet pizzat on myyty hetkessä loppuun.

– Tarkoituksenamme oli saada uusi suklaapizza laajasti myyntiin koko Suomessa heti toukokuun alussa. Uutuuspizzan suosio Saksassa on kuitenkin ylittänyt kaikki odotukset ja siksi meillä on ollut vaikeuksia saada riittävästi tuotteita maahan, kertoo Dr. Oetker Suomi Oy:n tuotepäällikkö Inari Marttinen.

Täytteenä kolme herkullista suklaata

Suklaapizza on Dr. Oetker Ristorante pizzasarjan 20-vuotisjuhlatuote. Suklaan ystävän unelma, kolmen suklaan jälkiruokapizza on päällystetty suklaakastikkeella, maitosuklaalastuilla sekä valko- ja tummasuklaapaloilla. Uutuuspizza on suklainen nautinto jälkiruoaksi, juhliin tai herkutteluun muuten vaan.

– Ristorante sarja on aina ollut pizzatrendien edelläkävijä maailmalaajuisesti. Tämä Italiankin ostetuin pakastepizzasarja luo taas rohkeasti uutta. Suklaapizza on täydellinen jälkiruokaherkku, jossa maistuu sulan suklaan ihanuus, iloitsee Marttinen.

Paistetaan uunissa samalla tavalla kuin muutkin pizzat

Erikoisesta täytteestä huolimatta, pizza paistetaan ihan samalla tavalla kuin muutkin pakastepizzat:

Esilämmitä uuni (sähköuuni 200°C, kiertoilmauuni 180°C, kaasu-uuni taso 4). Poista kääre ja paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 9-10 min. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Dr. Oetker Ristorante Dolce al Cioccolato on tällä hetkellä myynnissä K-ruokakaupoissa.

Ravintosisältö per 100 g: energiaa 1338 kJ/319 kcal, proteiinia 5,9 g, hiilihydraattia 40 g, rasvaa 14 g.

Teksi ja kuva:
tiedote