1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Herkän vatsan oireista kärsii Suomessa jopa miljoona ihmistä. Oireet rajoittavat elämää ja ilmenevät muun muassa päivittäisenä vatsakipuna, turvotuksena, ummetuksen ja ripulin vaihteluna sekä närästyksenä. Vasta viime vuosina lääkärit ja ravitsemusterapeutit ovat tutkimuksin todenneet, että apu toiminnallisiin vatsavaivoihin voi löytyä FODMAP-ruokavaliosta.

Vatsaoireita aiheuttavia FODMAP-hiilihydraatteja löytyy esimerkiksi maitotuotteista, sipulista, valkosipulista, kaalista ja palkokasveista, gluteeniviljoista ja kivellisistä hedelmistä.

Syntyi ajatus herkälle vatsalle sopivasta ruokakirjasta, jossa olisi vatsaa helliviä ruokia, gluteenittomia leivonnaisia ja hyviä välipaloja. Tervon Herkän vatsan kokkikoulu -kirjan reseptit soveltuvat maidotonta, gluteenitonta ja FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Kirja on saanut kiittävää palautetta ja kirjasta kertoville luennoille saapuu kymmenittäin herkän vatsan oireista kärsiviä hakemaan neuvoja ja vinkkejä uuteen ruokavalioon.

Herkän vatsan kokkikoulu
Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa
Kirjailija: Pauliina Tervo
Sidosasu: nid, n. 200 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 01/2016