1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Oatis on täysjyväinen, runsaskuituinen kaurasnacks, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon

Oatis-kaurasnacks on suomalaista puhdaskauraa, gluteenitonta ja lempeää. Se on tarkoitettu niin terveellisyyttä arvostavan trendinenän kuin sipsikaljavegaanin naposteluhetkeen. Yllättävät maut ja aidon makuseikkailun takaa Chipventures -tuotemerkki.

Oatis-kaurasnacks on valmistettu gluteenittomasta kaurasta eli puhdaskaurasta. Kauran proteiini ei sisällä vehnän, rukiin tai ohran proteiinin tyyppistä gluteenia, sillä se on eri viljasukua oleva kasvi. Jotta kauratuotteet pysyisivät varmasti gluteenittomana, on huolehdittava, että ne eivät joudu missään vaiheessa kosketuksiin gluteenipitoisten viljojen kanssa. Tällöin voidaan puhua puhdaskaurasta.

Puhdaskauraa on suositeltu Suomessa aikuisen keliaakikon ruokavalioon vuodesta 1997 ja lapsille ja ihoallergikoille vuodesta 2000. Puhdaskauran käytöllä ei ole käyttörajoituksia.

Real Snacks panostaa aitoihin asioihin

Oatis-kauralastut maistuvat aivan kaikille. Kauralastut ovat täsmätuote heille, jotka haluavat nauttia runsaskuituisempia ja vähemmän rasvaa sisältäviä snacktuotteita.

Ne ovat kotimaisesta täysjyväviljasta valmistettu, hyvämakuinen vastaus meksikolaisille maissilastuille. Kauran lempeän viljainen maku sekä yllättävät, ennakkoluulottomat makuyhdistelmät ovat takuuvarma hittituote napostelutuotteiden ystävien keskuudessa.

– Vuodesta 2005 lähtien Real Snacks –tuotemerkki on näkynyt sipsihyllyillä. Teemme jatkuvasti kehitystyötä ja lupaamme jatkossakin tuoda kauppojen hyllyille uusia, niin suomalaiseen, kuin kansainväliseen makuun sopivia laadukkaita snacks-innovaatioita. Chipventures from Finland -tuotteemme ovat herättäneet mielenkiintoa esimerkiksi Aasian markkinoilla, sanoo toimitusjohtaja Arja Kastarinen.

– Tehtaan omistavat edelleen sen aikoinaan perustanut perhe sekä yhtiössä toimivat avainhenkilöt. Haluamme jättää aitoja asioita tulevillekin sukupolville. Luovuimme muun muassa palmuöljyn käytöstä kaikissa tuotteissamme.

Oatis-kaurasnackseja voi myös käyttää luovasti ruoanvalmistuksessa. Kokeile Oatis Supreme -peltiä, Fish & Oatis -kala-ateriaa tai Oatis Blueberry Pie Cheescake -juustokakkua.

Tuotetiedot:

Oatis kaurasnacks on runsaskuituinen, mukavan rapea herkku. Oatis kaurasnacksit sisältävät 20 % rasvaa, joka on 43 % vähemmän rasvaa kuin perunalastuissa. Tuote on gluteeniton ja sille on haettu gluteenittomuusmerkki. Makuja on kolme:

Oatis Sea Salt 150 g

Tässä ovat klassikkoainekset samassa pussissa: kotimainen täysjyväkaura ja ripaus merisuolaa. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Oatis Arrabbiata Pesto 150 g

Italia kohtaa täysjyväkauran, kun kauralastun mausteeksi tuli tomaatin, chilin ja valkosipulin mauilla kutkuttava arrabbiata pesto. Tuote on gluteeniton ja vähälaktoosinen.

Oatis Blueberry Pie 150 g

Mustikkapiirakan makuinen, laktoositon ja gluteeniton kaurasnacks yllättää suolaisen makealla maullaan, mutta loppupeleissä yhdistelmähän on suomalainen klassikko. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Kuva ja teksi:
tiedote