1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinassa yhdistyvät helppous ja aidot maut

Ruokapiirakan leipomisessa vain mielikuvitus on rajana. Piirakka on herkullinen lounas salaatin kera, helppo välipala urheilijalle tai koululaiselle tai koko perheelle maistuva iltaruoka. Ruokaisa piirakka on ”kaikki yhdessä lautasessa” -ateria, mikä tarkoittaa myös vähemmän tiskiä ja vähemmän sekamelskaa keittiössä.

Useimmat ihmiset yhdistävät piirakat makeisiin täytteisiin, mutta piirakka voi yhtä hyvin olla täynnä suolaisia täytteitä sesongin parhaista raaka-aineista. Ruokapiirakalla voi torjua hävikkiä, sillä siihen voi käyttää täytteinä myös aiemmilta aterioilta jääneitä liha-, kala- tai kasvisruoka-aineita. Ruokapiirakka on kuin pizza, sen täytteissä mielikuvitus saa lentää.

Ruokapiirakka sopii nykytrendiin, jossa myös ruoka-ajat ovat muuttaneet muotoaan: piirakka voi olla aamiainen, lounas, päivällinen tai iltapala.

– Nykyihmisen keskittymiskyky on lyhentynyt merkittävästi ja se vaikuttaa myös syömiseen. Ruoan pitää olla herkullista ja makujen aitoja, mutta samalla sen pitää valmistua helposti ja nopeasti, sanoo Myllyn Paras Oy:n markkinointipäällikkö Johanna Kemppinen ja viittaa tammikuussa 2017 tehtyyn kuluttajatutkimukseen.

– Tutkimukseen vastanneista kuluttajista 44 % on lisännyt leivontaa ja puolet vastaajista ilmoitti, että he leipoisivat useamminkin, mikäli se olisi helpompaa ja veisi vähemmän aikaa. Enemmistö vastaajista myös mainitsi, että lapsille ja nuorille olisi tärkeää opettaa leivontaa. Näihin kuluttajatarpeisiin pyrimme vastaamaan tammikuussa 2017 lanseeratuilla Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinoilla, Kemppinen jatkaa.

Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinoita on kaksi erilaista. 400 gramman painoiset, pakasteena myytävät ruokapiirakkapohjat ovat saatavilla vehnäisenä ja neljästä viljasta leivottuna. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina sulaa nopeasti ja sopii vuokaan ilman kaulimista. Pohjista voi leipoa esimerkiksi pizzoja tai vaikka patojen taikinakansia, mutta myös perinteisemmät vuokapiirakat, avopiirakat ja taitetut piirakat onnistuvat helpommin ja nopeammin.

Tuotetiedot:

Ruokapiirakkataikina 400 g

100 grammaa ruokapiirakkataikinaa sisältää
390 kcal / 1619 kJ, rasvaa 22,1 g, josta tyydyttynyttä 9,5 g, proteiinia 7,4 g ja hiilihydraatteja 38,8 g, josta sokereita 2,4 g. Laktoosia taikinassa on 0,001 g.

Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina 400 g

100 grammaa ruokapiirakkataikinaa sisältää
372 kcal/1543 kJ, rasvaa 21 g, josta tyydyttynyttä
8,8 g, proteiinia 6,6 g hiilihydraatteja 35,4 g, josta sokereita 2,2 g. Laktoositon.

Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinat ovat saatavilla kaikista K-Citymarketeista, suurimmista K-Supermarketeista, Stockmannilta ja suurimmista Prismoista. Ruokapiirakoiden kuluttajahinta on noin 2 euroa.