1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Myllyn Paras vahvistaa asemaansa pastatuotteiden markkinajohtajana tuomalla kauppoihin neljä uutta pastatuotetta: Gluteenittoman Spagetin, Suoran Tagliatellen, Mini Lasagnen ja Rigatoni Moniviljapastan.

Gluteeniton Spagetti
Gluteeniton Spagetti on valmistettu maissista ja riisistä ja sopii näin ollen keliaakikon ruokavalioon. Spagetti on väriltään kauniin keltaista. Tuotetta voi käyttää tavallisen spagetin tapaan ja se sopii etenkin kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi. Tuotteella valmistat täydellisen gluteenittoman spagettiruoan. Tuotteella on Keliakialiiton myöntämä gluteenittoman tuotteen merkki FI-016-017.

Suora Tagliatelle
Suora Tagliatelle on durumvehnäjauhosta valmistettu litteä, 5 mm levyinen nauhapasta. Tagliatelle tuo mukavaa vaihtelua perinteiselle spagetille. Tuote sopii hyvin erilaisten kastikkeiden kanssa tarjoiltavaksi.

Mini Lasagne
Mini Lasagne on durumvehnäjauhosta valmistettu pieni, lainereunainen lasagnelevypala. Tuote sopii erityisen hyvin kätevän lasagnetten valmistukseen, mutta myös muihin paistoksiin, laatikoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi. Tuotteella valmistat kätevästi ja nopeasti maistuvaa arkiruokaa koko perheelle.

Rigatoni Moniviljapasta
Rigatoni Moniviljapasta on maukas sekoitus kolmesta erilaisesta rigatoni-muotoisesta pastasta: kvinoapastasta, rukiisesta pastasta ja kurkumapastasta. Tuote tuo väriä ja makua kaikenlaisiin pastaruokiin, esimerkiksi salaatteihin, paistoksiin, laatikoihin ja keittoihin. Tuote sopii mainiosti myös sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.

Kuva ja teksti:
tiedote