1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua. Keskiarvo: 3,76/5)

Myllärin iloiset Muumi-tuotteet ovat koko perheen suosikkeja
Tammikuun alusta kauppoihin ilmestyneet pirteät ja hyvänmakuiset Myllärin Muumi -tuotteet valmistetaan suomalaisesta, hyvää tekevästä täysjyväkaurasta. Valikoimaan kuuluvat rapean maukkaat murot, kätevä maito- ja kananmuna-allergikoille sopiva lettujauho sekä marjoja ja hedelmiä sisältävät annospuurot, joissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Hauskat, värikkäät pakkaukset vievät ajatukset Muumilaakson ihastuttaviin tarinoihin, jolloin aamupuuro, välipalahetki tai lettukestit tuntuvat siltä, kuin olisi Muumimamman keittiössä.

– Myllärin Muumi -tuotteet kehitetään lasten makuun ja valmistetaan Suomessa tarkkaan valituista, puhtaista raaka-aineista. Herkullisen maun lisäksi Muumi-tuotteissa on paljon muutakin hyvää: lempeää täysjyväkauraa, runsaasti kuitua ja vähän tai ei lainkaan lisättyä sokeria, tiivistää Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen.

Myllärin Muumi -tuotteet – terveellisempi vaihtoehto lapsille
Pikku Myyn Pikakaurapuurot, Niiskuneidin Vadelmarenkaat ja Muumipeikon Mustikka-Hunajamurot ovat Sydänmerkkituotteita, joiden suola- ja sokeripitoisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotteet sopivat loistavasti pikku Muumi-fanien jokapäiväiseen ruokavalioon – aamu-, väli- ja iltapalaksi.

– Pikku Myyn Pikakaurapuuroja on kaksi: banaani-mansikka-mustikka sekä banaani-päärynä. Herkulliset puurot katoavat nopeasti pieniin suihin. Annospuuro on helppo ottaa mukaan ja valmistaa vaikka mikrossa, Anttonen summaa.

– Molemmissa uutuusmuroissa on vain ripaus sokeria: Muumipeikon Mustikka-hunajamuroissa 8,9 grammaa ja Niiskuneidin Vadelmarenkaissa 10 grammaa sadassa grammassa.

Muumimamman lettukesteille ovat kaikki tervetulleita
Myllärin Muumimamman Lettujauho ei sisällä lainkaan maitoa eikä kananmunaa, joten veteen valmistettuina letut sopivat myös maitoallergikoille sekä vegaaneille. Muumimamman Lettujauhot ovat monikäyttöisiä: niistä syntyvät niin maukkaat letut, vohvelit kuin pannukakkukin.

– Lettutaikina on helppo valmistaa: lisää vain neste jauhoseoksen joukkoon ja sekoita. Kaikille maistuvat letut tai vohvelit ovat tuossa tuokiossa valmiina. Helppoudesta ja herkullisesta maustahan koko tuotesarjassa on kysymys, Anttonen kertoo.

Lisätietoa Myllärin-tuotteista: www.myllarin.fi

Kuva ja teksti: tiedote