1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua. Keskiarvo: 4,63/5)

Foodin pyrkii jatkuvasti tuomaan uusia parempia vaihtoehtoja jokaiseen ruokapöytään ja nyt koitti aika valloittaa karkkihylly! Uusi luomulaatuinen Luonnon oma karkkipussi on täynnä makeita, aitoja luonnon makuja ja ravinteita – ilman mitään keinotekoista. Lisäksi pussin raakasuklaakuorrutteisiin ainesosiin on lisätty ruoansulatuksen hyvinvointia tukevia Bacillus Coagulans -maitohappobakteereita.

Mustikkasormi ja Punaposki -karkkipussit ovat kehitetty erityisesti perheen pienimpiä ajatellen aina raaka-aineiden koosta ja koostumuksesta lähtien. Toki Foodin suosittelee kaikenikäisiä herkuttelijoita tutustumaan tähän luonnon omaan uutuus-herkkuun.
Luonnon omat karkkipussit tulevat myyntiin K-ryhmän kauppoihin, Ruohonjuureen sekä muihin hyvinvoinnin myymälöihin ja vekkokauppoihin kesäkuun aikana. Koko ja hinta: 40 g / 1,95 €.

Punaposki

Punaposki on marjaisan makea sekoitus suussasulavia raakasuklaavadelmia, toffeemaisia mulpereita, rusinoita, persikoita sekä pakastekuivattuja mansikoita.

Mustikkasormi

Mustikkasormi on hedelmäisen raikas sekoitus herkullisia raakasuklaarusinoita, mulpereita, makeaa omenaa, mangoa sekä pakastekuivattuja mustikoita.

Teksti ja kuvat: tiedote