1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Lotus Emilia Design -talouspyyhe on saanut uuden talviaiheisen kuosin. Uuden kuosin on suunnitellut värikkäästä ja hauskasta tyylistään tunnettu imatralaisyritys Virkkukoukkunen. Suurten imutaskujen ansiosta Lotus Emilia Design myös kuivaa tehokkaasti. Uusi kuosi tekee siitä lisäksi keittiötä piristävän väripilkun.

Lotus Emilia Design -talouspyyhkeen uusi kuosi on syntynyt Virkkukoukkusen, eli Tiina Kärkkään kynästä. Kärkäs ideoi ja piirtää Virkkukoukkusen iloisen pirteät, karjalaisella rempseydellä säväyttävät kuosit, jotka ovat saanet suuren suosion ympäri Suomea.

”Haluamme levittää värikkyyttä sekä iloista ja rentoa meininkiä Virkkukoukkusen hahmojen kautta. Ihmiset käyvät myymälässämme usein katselemassa ja hakemassa iloista mieltä. Talouspyyhkeen kuosissa on myös hymyileviä kasvoja, joiden toivomme levittävän iloisuutta koteihin,” kertoo Tiina Kärkäs Virkkukoukkuselta. Talouspyyhkeen uusi satumainen kuosi on saavuttanut suurta suosiota jo ennen kauppaan päätymistään. Virkkukoukkusen tuhansien Facebook-fanien keskuudessa odotellaan jo malttamattomina talouspyyhkeen saapumista kauppoihin.

Virkkukoukkunen on imatralaisen Tiina Kärkkään vuonna 1993 perustama sisustus- ja lahjatavarayritys, jota Kärkäs itse kutsuu hilpakaksi väri-ilmiöksi. Tiina Kärkäs on saanut viime aikoina tunnustusta työstään, kun Imatran Nuorkauppakamari valitsi hänet viime kesänä yksimielisesti järjestyksessään 42. Imatran Inkeriksi.

Myynnissä hyvinvarustelluissa marketeissa.