1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (19 arvostelua. Keskiarvo: 3,11/5)

Syksyllä koetaan yllättäviä juomaelämyksiä, kun Hartwallin valikoima täydentyy uusilla mauilla: ED Dragonfruit Frost Edition viilentää makuhermoja jännittävän cooling-aromin kanssa, ja syksyn toinen energiajuomauutuus Faxe Kondi Booster tuo taattua boostia päivään.

Limonadi Ässä Mix − riemastuttava kaksikko yhdessä pullossaKaksi suomalaisten rakastamaa klassikkoherkkua yhdistivät voimansa ja tuloksena syntyi syksyn riemastuttavin virvoitusjuomauutuus, Hartwall Limonadi Ässä Mix. Salmiakilta ja hedelmäkarkilta maistuva virvoitusjuoma tuo aimo annoksen makua ja väriä syksyn herkkuhetkiin.
– Hartwall Limonadi ja Fazerin Ässä Mix sopivat mainiosti yhteen, sillä molemmat ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja tuttuja monen sukupolven herkuttelu- ja juhlahetkistä. Hartwallin ja Fazerin yhteistyö on historiallinen ja ensimmäinen laatuaan, kertoo Hartwallin markkinointijohtaja Matti Ristola.

Uutuusmakuun on valittu kolmen värisiä Ässä Mix -karkkeja: mustia, vihreitä ja violetteja. Monen toivomuslistalta on jo pitkään löytynyt makeisilta maistuva virvoitusjuoma, ja kuluttajien toiveet ovatkin olleet Hartwall Limonadi Ässä Mixin tuotekehityksen perusta.
Limonadi Ässä Mix on saatavilla 0,5 ja 1,5 litran pulloissa.

ED Dragonfruit Frost Edition − syksyn viilein uutuus
ED Dragonfruit Frost Edition on elämyksellinen energiajuomavaihtoehto, joka sisältää viilentävän makutuntemuksen tuovan cooling-aromin. Jännittävä uutuus maistuu herkulliselta ja piristävältä pitaijalta, eli lohikäärmehedelmältä. Sokerimakeutetussa juomassa yhdistyy kofeiinin, guaranan ja B-vitamiinien piristävä voima.
– Energiajuomilta toivotaan elämyksiä ja aivan uudenlaisia makukokemuksia, ja ED Dragonfruit Frost Edition on takuuvarmasti mieluisa yllätys energiajuomien ystäville, kertoo EDin tuotepäällikkö Joonas Eriksson Hartwallilta.

Faxe Kondi Booster Energy Drink Lemon Edition − boostia päivään!
Faxe Kondi Booster on täydellinen valinta arjen haasteisiin, oli kyse sitten tärkeästä työtehtävästä tai vaikkapa kaveriporukan sählypelistä. Tämä energiajuomauutuus tuo boostia päivään – loppu on kiinni omasta asenteesta. Virvoitusjuomalta maistuva Lemon Edition on herkullisen sitruunainen vaihtoehto perinteisemmille energiajuomille. Sokerimakeutettu uutuus virkistää kofeiinin ja B-vitamiinien avulla, ilman tauriinia.

Teksti ja kuvat: tiedote