1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Meira on tuonut markkinoille nyt niin trendikkäät ja suositut yrttimausteet.

Korianteri on voimakas yrttimauste. Tuoreen korianterin tuoksu tuo mieleen appelsiinintuoksuisen parfyymin. Korianterin maku on hennosti makean sitruunainen.

Käyttö: Itämaisten ruokien ehdoton maustaja! Erinomainen tumman lihan, tomaatin, porkkanan ja jogurtin seuralainen.

Tiesitkö, että lipstikka (eli liperi) on alkuperäinen lihaliemikuutioiden mauste?  Voit edelleen korvata lihaliemikuution lipstikalla ja vähentää samalla suolan määrää ruoassa.

Lipstikka eli liperi on vahvavartinen lehtiselleriltä tuoksuva yrtti. Maku muistuttaa sellerin lisäksi purjoa ja lehdet ovat kauniin kiiltävän vihreät. Lipstikka lisätään ruokiin kypsentämisen alkuvaiheessa. Se sopii yhteen monien muiden yrttien kanssa.

Käyttö: Lipstikka on erinomainen keittojen, kastikkeiden ja patojen perusmauste, joka sopii myös muhennosten, riisi- ja makaroniruokien maustamiseen. Kokeile lipstikkaa myös kurkkusäilykkeissä tai kasvisruoissa vaikkapa lantun, kaalien, kurpitsan ja perunan mausteena sekä juustoissa ja leivissä.

Täysin suolaton limemausteseos  antaa kauniin värin ja herkullisen hapokkaan maun vaikkapa kana- ja kalaruokiin. Seoksessa maistuvat limen lisäksi myös mm. kurkuma, korianteri, juustokumina, inkivääri, paprika.

Meiran uutuusyrtit ovat saatavilla kaikissa hyvin varustetuissa kaupoissa ja niiden ovh on 1,20-1,80 euroa.