1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kakkujen reunakalvot

Jälkiruoaksi söimme tänään marjakakkua, johon testasin reunakalvoja, joita myös konditoriat käyttävät.
En tiedä millaista kalvo on heillä, mutta rullassa sitä on ainakin myynnissä ammattikäyttöön.

Nämä kalvot ovat Bake and Partyn valikoimista.

Päätarkoitus
lienee, että kun kalvon asettaa vuoan reunan ja hyydytettävän kakun
väliin, kakun reuna pysyy siistinä, eikä irroittamiseen tarvita
apuvälineitä.
Kalvot ovat pestäviä ja niitä on yhdessä paketissa 10 kappaletta.

Minusta tämän kalvon paras ominaisuus on sen kohtuullinen jämäkkyys.
Kuten
huomaatte, se on melkoisen korkea, joten tällä kalvolla voi ratkaista
ongelman miten koota korkea hyydytettävä kakku, kun vuoan omat reunat
eivät riitä!

Ensin siis asetetaan vuoan sisäosan ympäri
reunakalvo, sitten laitetaan kakun pohjaosa, kostutetaan se ja päälle
kaadetaan hyydytettävä täyte.
Kerroksia voi toki jatkaa ja tämä oli
sen verran tukeva, että se olisi kestänyt, vaikka vuokaan olisi koonnut
korkeammankin kakun.

Kun kakku on hyytynyt, irroitetaaan
reunavuoan lukko ja löysätään rengas, kalvo otetaan pois ja kakku
laitetaan tarjoilualustalle.

Mikäli teet hyytelön kakun pintaan, poista reunanauha vasta kun päällinenkin on hyytynyt.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.