1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Oletko valmis viemään kesäisen grillimestarointisi seuraavalle tasolle? Uskallatko haastaa ja venyttää rajojasi? Oletko jäänyt koukkuun katuruokaan? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, Johnny’s tarjoaa neljä mielenkiintoista uutuutta: sinapin, ketsupin ja kaksi BBQ-kastiketta, jotka tekevät grillikesästäsi entistä maistuvamman.

Grillaaminen on ollut suosittua jo vuosikymmeniä ja varsinkin miehet ovat usein omaksuneet perheissään grillimestarin roolin.  Viime vuosina myös street food eli katuruoka on valloittanut suomalaisten vatsat ja sydämet.

Katuruoalle ei sinänsä ole mitään tarkkaa määritelmää. Pääasia on, että ruokaa voi syödä rennosti kadulla tai vaikkapa kotiterassilla. Usein ruoka myös valmistuu grillissä tai parilalla. Niinpä street foodia voi valmistaa vaikka retkigrillillä metsässä samoiltaessa, ei siihen välttämättä tarvita urbaania ympäristöä.

‒ Katuruoan suosio perustuu siihen, että street food on yleensätuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettua, herkullista ruokaa. Seuraavalle tasolle ruoka nostetaan aidoilla ja innovatiivisillä makuyhdistelmillä, joita luodaan ruoan kanssa tarjottavien kastikkeiden ja lisäkkeiden avulla. Juuri tähän pyrimme Johnny’s -tuoteperheen uutuuksilla, jotka on tehty aikuiseen, pohjoismaiseen makuun, kertoo Kavlin markkinointipäällikkö Martina Grandell.

Johnny’s  perheessä on neljä uutuusmakua, joista Tumma rommi -sinappi ja Musta valkosipuli & Chili -grillikastike ovat myynnissä vain kesäkauden 2017.

Tuotetiedot:

Johnny’s BBQ Original, 470 g

Tämä BBQ-kastike on luotu kaikkien grilliruokien maustajaksi, mutta ennen kaikkea se svengaa ribsien, kasslerin ja grillivartaiden kanssa. Kastikkeen savuinen, makea ja vahva maku sekä sileä rakenne on tehty pohjoismaiseen makuun sopivaksi. Grillikastike sisältää Johnny’s sinappia. Myös nyhtöpossu ja -kana rakastavat tätä kastiketta!

Johnny’s BBQ Musta valkosipuli & chili, 470 g

Kastikkeessa yhdistyy hapatetun mustan valkosipulin makean hunajainen maku sekä chilin tulinen puraisu. Ribsien, nyhtöpossun, naudan kuveen, hampurilaisten ja grillatun vesimelonin ja fetajuuston ehdoton makupari. Sinappi- ja tomaattipohjaista, tummaa grillikastiketta voi käyttää niin grillatessa kuin grilliruoan kanssa tarjottavana kastikkeena.

Johnny’s sinappi Tumma Rommi, 480 g

Sinapissa fuusioituu makean sinapin ja tumman rommin räjähtävä makuyhdistelmä. Kokeile kantarellitoastin, grillatun kukkakaalin, grillatun sinappikuorrutetun lohen tai vaikka sushin maustajaksi.

Johnny’s ketsuppi Makea-väkevä, 470 g

Ruotsin lahja grillimakkaralle ja hodareille! Aito ja rehellinen ketsuppi, jonka täyteläinen, voimakas ja kypsä maku puhuttelee erityisesti aikuisia. Tomaatti- ja paprikapyreepohjaisessa ketsupissa tuntuu myös chilin jälkipotku. Mainio kanavartaiden, kiinalaisten kevätrullien tai ranskalaisen kasvishöystön, ratatouillen, maustaja.

Resepti ja kuvat: tiedote