1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Suosikkipurukumit Jenkki Long Fresh Eucamenthol, Jenkki Professional Fresh Mint ja Jenkki Twisted Raspberry & Liquorice ovat helmikuusta alkaen kaupoissa uudessa levymuodossa. Keski-Euroopassa levypurukumin markkinaosuus on kasvussa, ja helmikuusta alkaen Jenkki-levypurkat uudistavat Suomen purukumivalikoiman. Jenkin uutuuslevypurkasta saa intensiivisen maun heti ensipuraisusta, koska levypurukumissa ei ole purukumityynyistä tuttua raepintaa. Levypurkka on myös pehmeämpi pureskella kuin purukumityyny. Uusi kartonkipakkaus kulkee kätevästi mukana taskussa tai käsilaukussa. 

Levypurkkauutuudet on yksittäispakattu 14 purukumin tyylikkäisiin, käyntikortin kokoisiin kartonkipakkauksiin, joissa on kirjekuorimainen sulkumekanismi. Uuden levypurukumin pakkaus on kätevä käytössä, koska purukumit pysyvät hyvin paikallaan pakkauksessa. Lisäksi yksittäispakattuja purkkalevyjä on hygieenistä tarjota muille.

Levypurkkauutuudet tarjoavat jo entuudestaan tutut ja suositut Jenkkimaut uudessa levymuodossa. Jenkki Long Fresh Eucamenthol on raikas, pitkään maistuva ksylitolipurukumi. Isossakin pussissa myytävä Jenkki Professional Fresh Mint on puolestaan Suomen suosituin täysksylitolipurukumi. Suosituimmassa makupurukumissa Jenkki Twisted Raspberry ja Liquorice -ksylitolipurukumissa on jännittävä vadelman ja lakritsin kaksoismaku. Kaikki levypurukumiuutuudet ovat ksylitolipurukumeja ja niillä on Suomen Hammaslääkäriliiton suositus.

Uutuudet tulevat kauppoihin helmikuussa 2012 ja pakkauksen suositushinta on 1,59 €.

Lisätietoa Jenkistä löydät osoitteesta www.jenkki.fi.