1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 3,14 / 5)
Ladataan...

Jalas® Heavy Duty -malliston turvajalkineet tuovat ergonomiaa, mukavuutta ja suojaa haastaviin olosuhteisiin

Ejendals tuo markkinoille uuden Jalas® Heavy Duty -malliston joka on suunniteltu yhteistyössä haastavissa oloissa työskentelevien ammattilaisten kanssa. Tuotekehityksen tuloksena luotiin kestävä ja laadukas mallisto, jossa yhdistyvät mukavuus ja turvallisuus.

Helppokäyttöinen ja nopea BOA®-kiinnitysmekanismi, BALANCE-ulkopohja varmistaa kunnon pidon
Kaikissa kolmessa Jalas® Heavy Duty -mallissa on teräksinen naulaanastumissuoja sekä öljyä ja kuumuutta kestävä pitävä pohja. Jalkineiden pinta on kulutuksen kestävää PU-pinnoitettua nahkaa, joka on helppo pitää puhtaana.
Malliston jalkineista Heavy Duty 1268 ja 1278 -malleissa on BOA®-kiinnitysmekanismi takaamassa hyvän istuvuuden. Muovipinnoitetut teräsvaijerit kiristetään pikakiinnittimellä, jalkineet saa kiristettyä ihanteelliselle tasolle nopeasti ja helposti.
Heavy Duty -sarjan malleissa 1258, 1268 ja 1278 on BALANCE-ulkopohja. Nitriilikumista valmistettu pohja on öljyn- ja kuumuudenkestävä sekä antistaattinen. Pohjan kuviointi pienentää liukastumisen riskiä entisestään: urat johtavat öljyn, veden ja lian pois kengän alta.
– Turvajalkineissa käyttämämme innovaatiot, kuten BOA®-kiinnitysmekanismi, BALANCE-pohja ja polyuretaani kärkisuoja lisäävät kenkien kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Mallisto on tutkimus- ja tuotekehitystiimimme kymmenien testien tulos: halusimme varmistaa, että turvajalkineemme ovat parhaat mahdolliset raskaimpien töiden ammattilaisille, tuotepäällikkö Juho Järvinen kertoo.

Tuotetiedot

JALAS® 1258 Heavy Duty S3 SRC HRO on yleiskäyttöön sopiva jalkine. Jalkineen pinta on kulutuksen kestävää PU-pinnoitettua nahkaa, joka on helppo pitää puhtaana. Jalkineen kärjen PU Pronose parantaa jalkineen kulutuksen kestoa, ja siinä on komposiittimateriaalista valmistettu varvassuoja. Jalkineessa on kaksinkertaisesti iskuja vaimentavat FX2-pohjalliset, ja BALANCE-ulkopohja on kuumuutta kestävää, pitävää nitriilikumia. Jalkineessa on teräksinen naulaanastumissuoja. Ompeleet ovat kipinöitä ja kuumuutta kestävää Kevlar®-lankaa. Suositushinta 140,00 €, sis alv.

JALAS® 1268 Heavy Duty S3 SRC HRO -turvajalkine on suunniteltu kovaan käyttöön. Pehmustettu paljeiltti pitää lian ja veden loitolla, jalkine on kulutusta kestävä PU-pinnoitettua nahkaa. BOA®-kiinnitysmekanismi helpottaa ja nopeuttaa jalkineen käytettävyyttä. Kärjen PU Pronose lisää kulutuksen kestoa. Jalkineessa on komposiittimateriaalista valmistettu varvassuoja. BALANCE-ulkopohja on kuumuutta kestävää, pitävää nitriilikumia. Jalkineessa on teräksinen naulaanastumissuoja. Lisäksi jalkineessa on kaksinkertainen iskuja vaimentava FX2-pohjallinen. Suositushinta 185,00 €, sis alv.

JALAS® 1278 Heavy Duty S3 SRC HRO on erityisen vaativiin olosuhteisiin kehitetty jalkine, jossa on nilkkatuki parantamassa tukevuutta. Pehmustettu paljeiltti pitää lian ja veden loitolla, jalkine on kulutusta kestävä PU-pinnoitettua nahkaa. Jalkineissa on kaksinkertaisesti iskuja vaimentavat FX2-pohjalliset. BOA®-kiinnitysmekanismi helpottaa ja nopeuttaa jalkineen käytettävyyttä. Kärjen PU Pronose lisää kulutuksen kestoa. Jalkineessa on komposiittimateriaalista valmistettu varvassuoja. BALANCE-ulkopohja on nitriilikumia ja jalkineessa on teräksinen naulaanastumissuoja. Suositushinta 195,00 €, sis alv.

Ergonomiset ja urheilulliset työjalkineet: Jalas® SPOC -jalkinemallisto tuo urheilullista ulkonäköä suojausominaisuuksista tinkimättä

Uusi, urheilullinen Jalas® SPOC -työjalkinemallisto on suunniteltu työssään paljon seisovien ja liikkuvien työntekijöiden käyttöön. Aikaisemmin esimerkiksi palvelualojen ammattilaiset ovat joutuneet tekemään valinnan: vaadittavat työjalkineet, joiden ulkonäkö ei välttämättä täysin miellytä tai hyvännäköiset vapaa-ajan jalkineet ilman asianmukaisia työjalkineilta vaadittavia suojausominaisuuksia. Jalas® SPOC -mallisto muuttaa tilanteen tarjoamalla keveyttä ja ergonomiaa tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Mukavuutensa ja urheilullisen ulkonäkönsä vuoksi SPOC-jalkineet toimivat erinomaisesti myös vapaa-ajalla.

Palvelualoilla käyttömukavuus korostuu

Palvelualan työntekijälle jalkineiden mukavuudella ja ergonomialla on suuri merkitys, sillä askeleita kertyy tavanomaisen työpäivän aikana hyvinkin 10 000 tai enemmän. Jalas® SPOC -mallisto on suunniteltu tukemaan töissään paljon seisovien ammattilaisten ryhtiä ja parantamaan luonnollisen dynaamista liikkuvuutta.
– Hyvä ryhti ja dynaaminen liike ovat avainasemassa, kun halutaan ehkäistä selän ja jalkojen ongelmia ja mahdollisia kiputiloja. Kun ergonomisesti suunniteltuun kenkään lisätään vielä kevyt välipohja hyvillä vaimennusominaisuuksilla, saadaan aikaan paras mahdollinen iskunvaimennus, joka mahdollistaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden, Jalas® SPOC -jalkineiden tuotepäällikkö Juha Suorauha kertoo.

Ei enää riskejä ulkonäön vuoksi

– Älä ota työpaikalla turhia riskejä jalkineilla, jotka eivät ole testattuja työjalkineita. Palvelualoilla kohdataan päivittäin lukuisia tilanteita, joissa vahinko voi sattua. Suunnittelimme Jalas® SPOC -malliston täyttämään työjalkinestandardin EN ISO 20347:2012 -vaatimukset, mutta lisäsimme monen kaipaaman sporttisen ulkonäön, Järvinen kuvailee suunnitteluprosessia.
Mallistossa on neljä jalkinetta, joista kaksi on valmistettu roiskeilta suojaavasta ja erittäin kestävästä, tyylikkäästä mustasta nahasta ja kaksi hengittävästä tekstiilistä. Väreinä sporttisessa tekstiilimallissa on musta ja herkullinen Jalas-punainen. Nopean kengän avauksen ja kiristyksen mahdollistava Boa®-kiinnitysjärjestelmä on saatavilla nahkaisessa mallissa Jalas® 5352.

Jalas® SPOC -malliston jalkineissa pohjan pitoluokitus on SRC, ja se kestää myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa, kuten öljyisellä lattialla. Jalkineet ovat antistaattisia ja ESD-suojattuja.

Tuotetiedot

JALAS® 5322 -työjalkineessa on joustava ja kestävä punainen tekstiilipäällinen. Polyesteri-polyamidivuori on hygieeninen ja käytössä viileä. Rakenteensa ansiosta erittäin kevyt jalkine, joka on mukava pitkässäkin käytössä. Nitriilikuminen ulkopohja takaa erinomaisen kulutuksen keston. Pohjan pitoluokitus SRC varmistaa, että jalkine on turvallinen myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa. Täyttää EN ISO 20347:2012 vaatimukset. PORON®XRD® pohjallinen kaksoisvaimennusvyöhykkeillä antaa huippuluokan iskunvaimennuksen. EVA-välipohja keventää jalkinetta. Antistaattinen ja ESD-suojattu. Suositushinta: n. 125€, sis alv. 24€.

JALAS® 5302 -työjalkineessa on joustava ja kestävä musta tekstiilipäällinen. Polyesteri-polyamidivuori on hygieeninen ja käytössä viileä. Rakenteensa ansiosta erittäin kevyt jalkine, joka on mukava pitkässäkin käytössä. Nitriilikuminen ulkopohja takaa erinomaisen kulutuksen keston. Pohjan pitoluokitus SRC varmistaa, että jalkine on turvallinen myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa. Täyttää EN ISO 20347:2012 vaatimukset. PORON®XRD® pohjallinen kaksoisvaimennusvyöhykkeillä antaa huippuluokan iskunvaimennuksen. EVA-välipohja keventää jalkinetta. Antistaattinen ja ESD-suojattu. Suositushinta: n. 125€, sis alv. 24€.

JALAS® 5342 -työjalkineessa on roiskeita kestävä musta nahkapäällinen, joka on helppo puhdistaa. Polyesteri-polyamidivuori on hygieeninen ja käytössä viileä. Rakenteensa ansiosta erittäin kevyt jalkine, joka on mukava pitkässäkin käytössä. Nitriilikuminen ulkopohja takaa erinomaisen kulutuksen keston. Pohjan pitoluokitus SRC varmistaa, että jalkine on turvallinen myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa. Täyttää EN ISO 20347:2012 vaatimukset. PORON®XRD® pohjallinen kaksoisvaimennusvyöhykkeillä antaa huippuluokan iskunvaimennuksen. EVA-välipohja keventää jalkinetta. Antistaattinen ja ESD-suojattu. Suositushinta: n. 125€, sis alv. 24€.

JALAS® 5352 -työjalkineessa on roiskeita kestävä musta nahkapäällinen, joka on helppo puhdistaa. Polyesteri-polyamidivuori on hygieeninen ja käytössä viileä. Rakenteensa ansiosta erittäin kevyt jalkine, joka on mukava pitkässäkin käytössä. Nitriilikuminen ulkopohja takaa erinomaisen kulutuksen keston. Pohjan pitoluokitus SRC varmistaa, että jalkine on turvallinen myös märillä pinnoilla ja haastavissa olosuhteissa. Täyttää EN ISO 20347:2012 vaatimukset. Boa®-kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa nopean kengän avaamisen ja kiristyksen. Boa myös jakaa kengän kiinnityksestä johtuvan paineen tasaisesti, jolloin ei jalkaan ei synny painetta aiheuttavia kohtia. PORON®XRD® pohjallinen kaksoisvaimennusvyöhykkeillä antaa huippuluokan iskunvaimennuksen. EVA-välipohja keventää jalkinetta. Antistaattinen ja ESD-suojattu. Suositushinta: n. 150€, sis alv. 24€.

Jalas® SPOC -työjalkinemallisto saatavilla jälleenmyyjiltä keväällä 2018.

Teksti ja kuva: tiedote