1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

HK® Vihreät Kasvisnuggetit
HK Vihreät on vastaus kuluttajien toiveisiin maukkaista ja mehevistä kasviproteiinituotteista, jossa maun tai koostumuksen suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja. Kaikki HK Vihreät -tuotteet on valmistettu Suomessa herneestä ja härkäpavusta ja niiden proteiinipitoisuus on korkea. Tuotteet
ovat gluteenittomia ja vegaanisia ja ne on suunnattu kuluttajille, jotka haluavat lisätä kasvipohjaisten tuotteiden käyttöä helpolla ja tutulla tavalla.
HK Vihreät Kasvisnuggetit kasviproteiinista ovat rapeita uutuuksia, joissa on gluteeniton panerointi, mehevä sisus ja tuttu nuggetin muoto ja rakenne. Helppo valinta myös lapsiperheille! Tuotteet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja naposteluun.

Via® Vege Korma
Täyteläinen korma on Intian niemimaan ruokalahja maailmalle. Täyteläisen, tomaattisen kookoskastikkeen syleilyssä maukasta kasviproteiinia herneistä, soijapavuista ja kikherneistä.
Makunautinnon viimeistelevät myskikurpitsa, paprika ja helmikuskus. Nam nam namaste!
Hyvää ruokaa on ilo syödä ja tehdä! Valmistamme Via-ateriat aina parhaista raaka-aineista käsityönä Suomessa.

HK Popsi® Mini Corndog
Maukkaalla maissikorpulla paneroidut HK Popsi® Mini Corndogit sopivat välipalaksi ja naposteluun. Kätevät sormisyötävät corndogit ovat maukkaita lämmitettynä sellaisenaan tai erilaisten dippien kera.

Kariniemen paistetut liekkisiivet
Valmiiksi kypsennetty paistettu siipi, missä tuttu Kariniemen liekkisiiven maku. Loistava napostelu-ja herkuttelutuote.

Teksti: tiedote
Kuvat: HK