1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua. Keskiarvo: 4,22/5)

Täysin uutta markkinassa – broilerinmaksamakkara
Uutuus: Kariniemen Kananpojan Herkkumaksamakkara 150 g
Broileria sisältävät tuotteet ovat kasvussa ja kuluttajat ovat kiinnostuneita siipikarjatuotteista. Tämä maksamakkarauutuus houkuttelee erityisesti siipikarjan ystäviä. Kariniemen Kananpojan Herkkumaksamakkara on markkinoiden ensimmäinen täysin broilerista valmistettu maksamakkara. Tuotteessa on miellyttävä, lempeä, jopa hienostunut maku.

– Kananpojan maksasta valmistettu ”perinteinen” helposti levitettävä maksamakkara sopii koko perheelle ja on erinomainen leivänpäällysvaihtoehto arkikäyttöön, kertoo kategoriapäällikkö Ida Kohtamäki.

Delisuikaleet ovat piristävä uutuus arkiruuanlaittoon

Broilerin suikalemarkkina on kaivannut jo pitkään uutuuksia maustamattomien ja marinoitujen suikaleiden
rinnalle. Uudet Kariniemen Delisuikaleet ovat selkeästi erilainen, arjen ruokailua piristävä ratkaisu. Uutuustuotteet ovat Kariniemen Delisuikale Feta-pinaatti ja Kariniemen DelisuikaleTomaatti-basilika. Suikaleet on pyöräytetty kevyesti mausteöljyssä ja muut raaka-aineet, kuten fetakuutiot ja minitomaatit, ovat mukana kokonaisina. Rasia kipataan kerralla pannuun ja ateria on valmis muutamassa minuutissa. Lähestulkoon valmiiksi tuunattu kana-ateria.
– Uudet Kariniemen Kananpojan Delisuikaleet ovat todella odotettu ja kaivattu uutuus. Kuluttajat haluavat uusia, innostavia, mutta kuitenkin helppoja vaihtoehtoja arjen ruuanlaittoon. Delisuikaleet ovat uudella tavalla maukkaita ja säväyttävät arjen ruokailua kertoo kategoriapäällikkö Jonne Hyvönen.

Takuurapea mikropekoni supersuositusta Amerikan pekonista!

HK Amerikan Pekoni® täyttää 40 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi tuomme markkinoille helpon, mikrossa
kypsennettävän pekonin. Perinteinen ja tuttu, suomalaisesta lihasta tehty Amerikan Pekoni® on pakattu neljän siivun pakkaukseen ja se kypsennetään mikrossa omassa pakkauksessaan. Muutamassa minuutissa valmistuu rapeaa pekonia, ilman tiskiä. Neljän siivun pakkaus sopii mainiosti myös sinkkutalouksille. Siivut voi paistaa tuttuun tapaan myös uunissa tai pannulla.
– Suomen suosituinta pekonia on ilo tuoda entistä helpommassa ja siistimmässä pakkauksessa kuluttajille! Saimme idean tähän tuotteeseen siitä, kun kuluttajat kommentoivat, että nauttisivat enemmän ruoanlaitosta, jos siitä selviäisi pienemmällä määrällä siivottavaa ja tiskattavaa. Haluamme tällä uudella tuotteella vahvistaa supersuosittua Amerikan Pekoni® -sarjaa ja juhlia tätä jo 40 vuotta kestänyttä menestystarinaa, kertoo kategoriapäällikkö Ida Kohtamäki.

Uutuus: HK Kevyt ja Maukas jauheliha 8%, 400g

Jauheliha on vuodesta toiseen monen suosikkiruuan raaka-aine ja arjen pelastaja. Se on monipuolinen, helppo ja nopea valmistaa, ja sen avulla jokainen kotikokki onnistuu. HK Kevyt ja Maukas on uusin jauhelihatulokas, jossa yhdistyvät kanapojan keveys ja naudan maukkaus. Uutuusjauhelihassa on 75 % broilerinlihaa ja 25 % naudanlihaa, niinpä se on kuluttajille houkutteleva vaihtoehto. Kevyt ja Maukas – jauhelihassa on rasvaa vain 8 % ja se onkin siksi
kevyempi vaihtoehto kaikenlaisiin jauheliharuokiin.
– Uutuusjauhelihassa yhdistyvät kaksi jauhelihan merkittävintä, kuluttajille tärkeintä kriteeriä. Naudan maukkaus sekä kananpojan keveys ja vähärasvaisuus kertoo kategoriapäällikkö Jonne Hyvönen

Kuvat ja teksti: tiedote