1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Sari ja Petri Ahosen ruokakirja Herkkuja riistasäilykkeistä
(Gummerus)
antaa kekseliäitä ja monipuolisia neuvoja riistasäilykkeiden
hyödyntämiseen. Tämä teos on oivallinen opas niin metsästäjille kuin
muillekin riistalihasta pitäville. Herkulliset valokuvat houkuttelevat
kokeilemaan eksoottisimpiakin ohjeita.

Suomessa
riistaliha on puhtaassa luonnossa vapaasti eläneiden eläinten
terveellistä ja vähärasvaista lihaa. Onnistuneen metsästyskauden jälkeen
riistasäilykkeitä voi olla runsaasti, ja hyvät vinkit niiden
käyttämiseen ovat tarpeen. Yhtä hyvin laadukkaita riistasäilykkeitä voi
nykyään hankkia myös kaupasta. Säilykkeissä liha on valmiiksi
kypsennettyä, joten ohjeiden herkut syntyvät nopeasti ja helposti.

Herkkuja riistasäilykkeistä
-kirjan resepteistä suurin osa on hirvenlihalle. Näitä ohjeita voi
hyvin käyttää myös porolle ja peuralle. Karhu ja villisika sitä vastoin
ovat maultaan niin erilaisia, että niille on kirjassa omat ohjeensa.
Perinteisempien salaattien, piiraiden, keittojen ja kastikkeiden lisäksi
kirjassa on reseptejä eksoottisillekin aterioille, kuten
villisikajambalaya ja hirviburrito.

Sari Ahonen ja Petri Ahonen, Herkkuja riistasäilykkeistä
127 sivua
Ovh. 35 €