1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Keisarin Morsian Cold Brew Ice Tea Kesän viilein juomatrendi on kylmähaudutettu tee

Suomen suosituin maustettu teesekoitus, Keisarin Morsian, syntyi Nordqvistin teetalossa vuonna 1983 itämaisen, morsianta etsivästä keisarista kertovan tarun innoittamana. Keisarin Morsian on kokenut trendikkään uudistumisen: suosikkiteetä saa myös valmiina, kylmähaudutettuna jääteenä.

Keisarin Morsian on maustettujen teesekoitusten klassikko. Tätä suomalaisten suosikkisekoitusta on nautittu lämpimänä niin irto- kuin pussiteenä yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Nordqvistin perinteinen resepti pohjautuu laadukkaaseen mustaan teehen ja raikkaisiin kvittenhedelmän ja mustaseljan aromeihin. Lisäksi teessä on kuivattuja appelsiininkuoren ja ananaksen paloja sekä ohdakekukan terälehtiä.

Teen rikas maku ilman karvautta

Kylmähaudutettu tee on uusi, trendikäs tapa nauttia teetä. Kylmässä vedessä haudutettu tee on maultaan mieto ja rikas, eikä siinä ole lainkaan teen tanniinien tuomaa kitkeryyttä.

Uuden TeAqua -jääteesarjamme Keisarin morsian -jäätee on raikas, kesäinen, kupliva, vähäsokerinen janonsammuttaja, jonka uskomme puhuttelevan paitsi teenystäviä, myös urbaaneja, hyvinvoinnistaan kiinnostuneita kuluttajia. Lisäksi se on hyvä alkoholiton vaihtoehto vaikkapa kesän grillijuhlissa, vinkkaa tuotepäällikkö Tessa Ramm-Schmidt Nordqvistilta.

Keisarin Morsian -teesekoitus valmistetaan Nordqvistin tehtaalla Vantaalla, jossa tee maustetaan, pakataan ja toimitetaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle. Laitilassa teetä haudutetaan vuorokauden ajan ainutlaatuisella jäähaudutustekniikalla, jonka jälkeen juoma pullotetaan. Keisarin Morsian Cold Brew Ice Tea nautitaan hyvin viilennettynä.

Tuotetiedot

Keisarin Morsian Cold Brew Ice Tea on kylmähaudutusmenetelmällä valmistettu jäätee, jossa maistuu  100 % aito ja alkuperäinen Nordqvistin Keisarin Morsian tee. Paikallaan ollut teejuoma saattaa sakkautua. Kevyesti sekoittamalla juoma palautuu ennalleen.

Hinta: noin 2,90 e

Kuva ja teksti: tiedote