1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Oletko miettinyt, miten voisit helpolla tavalla lisätä kasvisten määrää ruokavaliossasi?
Kotimaiset kasvihuonevihannekset tomaatti, kurkku, paprika, viljellyt sienet ja yrtit kuuluvat tavalliseen suomalaiseen ruokapöytään.
Ne maistuvat sellaisenaan jokaisella päivän aterialla, mutta oletko tullut ajatelleeksi, kuinka monipuolisesti voit niitä käyttää myös ruoanvalmistuksessa?
Miltä kuulostaa tämä rento kesäpäivän menu?
Alkupalaksi kurkku-juustovartaita ja ihanaa Panzanellaa (italialaista leipäsalaattia), pääruoaksi paprikakeittoa ja paistettuja siitakesieniä. Jälkiruokana maistuu mehevääkin mehevämmät kurkkukuppikakut.
Kulauta palan painikkeeksi hapotettua limetti-kurkkujuomaa.
Ja kaiken tämän voit nauttia myös keskellä talvea!
Tähän kirjaan on koottu noin 70 herkullista ja helppotekoista reseptiä.
Kepeyttä ruokapöytään fleksauksella eli kasvisten lisäyksellä ruokavalioon!

Kirja on ennakkotilattavissa mm. Hellapoliisin verkkokaupasta ja se on tulossa myyntiin kauppoihin helmikuun aikana.