1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua. Keskiarvo: 4,36/5)

Hellapoliisi testasi Heirolin uuden paisto- ja uunivuoan.
Ihastuttavan tuotteesta teki sen monipuolisuus. Kaunis paistoastia on upea myös tarjoilussa, mutta aivan erityistä astiassa oli sen pohjassa oleva levy, jolla voit esipaistaa ruoan kaikenlaisilla keittolevyillä, myös induktioliedellä. Tämän huomaaminen aiheutti ilahtuneita huokauksia myös muissa henkilöissä joille vuokaa näytin.

Useimmat uuniruoat on syytä käyttää ennen varsinaista kypsennystä kattilassa tai pannulla kypsymisen nopeuttamiseksi. Lihasta paistetaan pinta, kiusaukset ja perunaa sisältävät ruoat kypsyvät nopeammin kun ne esikypsennetään ensin pannulla. Valmistin herkullisen broilerikiusauksen, jossa broileri tuli kypsentää ennen uuniin laittamista. Tässä vuoassa valmistus onnistui alusta loppuun asti ja se oli paistovuoassa myös tarjoiltavissa. Mitä vähemmän tiskiä ruoan valmistus tuottaa, sen parempi.
Erityisen näppärä tuote pienissä keittiöissä, kuten mökillä tai tiloissa jossa tiskaaminen on hankalaa ja jossa säilytystilaa on vähän. Vuoan peseminen oli helppoa. Edes ruoan proteiini ei ollut palanut vuokaan kiinni.

Vuoka on tilavuudeltaan 6,5 litraa ja sen koko on 34 x 26 x 7,5 cm.
Vuoka kestää maksimissaan 200-asteen paistolämpötilan ja lasikansi kestää lämpöä 180-astetta.
Materiaali vuoassa on valualumiinia, lasia ja terästä.
Vuoka pestään käsin.

Lisää vuokia ja keittiötarvikkeita löydät esimerkiksi Heirolin verkkokaupasta osoitteesta www.heirol.fi

Heirol Facebook: @Heirol
Heirol Instagram: @heirol_oy
Hashtag: #heirol ja #hyvänmaunvälineet

Tuotetestauksen tarjosi:
Yhteistyössä Heirol

Broileri-pestokiusaus
6 annosta

3-4 rkl öljyä
600 g broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
1 kg peruna-sipulisekoitusta
200 g vihreää pestokastiketta
4-5 dl ruokakermaa
200-250 g juustoraastetta
mustapippuria myllystä
(suolaa tarvittaessa)

Kuumenna öljy Heirol Pro paisto- ja uunivuoassa liedellä. Kypsennä broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.
Lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus ja vihreä pestokastike. Kääntele muutama minuutti ja mausta pestokastikkeella. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna.
Rouhi joukkoon vielä mustapippuria myllystä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla ilman kantta 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tiputa lämpötila 175-asteeseen ja laita kansi päälle. Kypsennä vielä noin 15 minuuttia.

Nosta ruoka tarjolle paistovuoassa.