1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Mittasetti on kuin isoäidin keittiöstä. Mittasetissä on neljä mittaa, joiden koot ovat 60, 80, 125 ja 240 millilitraa. Ne soveltuvat erinomaisesti myös ulkomaisten reseptien toteuttamiseen.
Mittasetti, väri: punainen ja valkoinen, hinta noin 9,80 ?

 

Joulunaikaan herkulliset leivonnaiset valmistuvat Heirolin kakkuvuokiin. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta kakku irtoaa vuoasta helposti. Perinteinen, halkaisijaltaan 22 senttimetrin kuivakakkuvuoka on saanut suloisen pikkuveljen, jonka halkaisija on 18 senttimetriä. Sillä valmistuvat pikkukakut viemisiksi. Saaristolaisleipä ja herkulliset terriinit joulupöytään syntyvät 25 senttimetrin leipävuoassa. Vuokien pinnoite ei sisällä PTFE:tä eikä PFOA:ta.

Kuivakakkuvuoka, 18 cm, hinta noin 10,60 ?; 22 cm, hinta noin 11,80 ?
Leipävuoka (suorakaide), 25 cm, vetoisuus 1,5 l, hinta noin 7,80 ?

Piparkakkujen leivonta on hauskaa puuhaa koko perheelle. Heirolin teräksisillä muoteilla loihdit satumaisen kauniit ja mielikuvitukselliset piparkakut ja piparkakkutalot. Uutuusmuotoina ovat lumihiutale, lumiukko, pipariukko, enkelinsiivet ja karkki. Teräsmuottien korkeus on 2,5 senttimetriä. Perinteisten muottien ohella Heirol esittelee uudet muoviset muottisarjat. Muoteilla valmistuvat joululeivonnaiset, lihapiirakat ja raviolit. Ympyrän- ja neliönmuotoiset muotit ovat kaksipuolisia: niistä löytyy suora ja aaltomainen reuna.

Neljäosainen piparkakkutalomuottisetti, terästä, hinta noin 18,40 ?
Teräksiset piparkakkumuotit, koot: 7?10 cm, hinta noin 1,90?4,00 ?
Muoviset muottisarjat, muotovaihtoehdot: sydän, neliö, ympyrä, hinta noin 5,60 ?