1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Muista isää 8.11.!

Alla muutamia uutuustuotteita Heirolilta, jotka ovat myös miesten makuun.

 

Laadukas veitsi on keittiön tärkein väline. Kansainvälisesti palkittujen Pro Balance -veitsien käyttömukavuus perustuu mahdollisuuteen tasapainottaa veitsi omien mieltymysten mukaan painomuttereilla, jotka asetetaan kahvan sisään. Mallistosta löytyvät veitset kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Heirol Pro Balance -vihannesveitsi 12 cm, hinta noin 74,00 ?
Heirol Pro Balance -kokkiveitsi 16 cm, hinta noin 84,40 ?
Heirol Pro Balance -santokuveitsi 18 cm, hinta noin 99,00 ?
Heirol Pro Balance -fileeveitsi 21 cm, hinta noin 109 ?
Heirol Pro Balance Henri Alén veitsisetti ? yllä olevat veitset, keraaminen veitsenteroitin ja tyylikäs veitsiteline, yhteishinta noin 395 ?

 

Pro Steelsafe ? kuumaan ja kovaan paistamiseen suunnitellut paistoastiat. Paistinpannuissa ja tarjoilupaistinpannuissa on teräksinen patentoitu hunajakennorakenne, joka suojaa erittäin kestävää tarttumatonta pinnoitetta. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta pannuissa voidaan käyttää myös teräksisiä keittiövälineitä. Teräs-alumiinirunko varaa erinomaisesti lämpöä ja paistaa tasaisesti. Lisäksi pannut sopivat kaikille liesille ja uuniin.

Heirol Pro Steelsafe, paistinpannu ? 24 tai 28 cm, hinta noin 98,00 ? tai 108,00 ?
Heirol Pro Steelsafe, tarjoilupaistinpannu ? 24 tai 28 cm, hinta noin 98,00 ? tai 108,00 ?

Ammattilaistenkin suosimassa Cerasafe+ Steely -sarjan grillipannussa herkulliset pihvit, kalat ja kasvikset saavat kauniin pinnan. Erittäin kestävä kolminkertainen ja keraamisesti vahvistettu pinnoite helpottaa paistamista, ja se on helppo pitää puhtaana. Pinnoite ei sisällä PFOA-yhdisteitä. Tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevä pannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen pohjaan on kapseloitu alumiinilevy. Grillipannu soveltuu kaikille liesille sekä uunikäyttöön aina 180 asteeseen saakka.

Heirol Cerasafe+ Steely -grillipannu, hinta noin 67,80 ?
Heirol Pro -pippuri- ja suolamyllyjen muotokieli huokuu urheiluautojen virtaviivaista designia. Mattamustaksi maalatun kumipuisen rungon kurveista saa tukevan otteen. Pippurimyllyn koneisto on erityisen kestävää hiiliterästä ja suolamyllyn koneisto on keraaminen.

 

Laatutietoinen kahvinystävä jauhaa itse kahvinsa niin mutteri-, presso- kuin suodatinkeittimeenkin. Heirol Pro kahvimylly on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tukeva rakenne ja karkeudensäädöllä varustettu laadukas, keraaminen koneisto tekee jauhamisesta vaivatonta. Integroituun säiliöön mahtuu 5 desilitraa jauhettua kahvia. Säiliön kansi sulkeutuu ilmatiiviisti.

Pro-kahvimylly, hinta noin 64,00 ?