1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Paistovihannekset lihalle ja kalalle

Finduksen uudet paistovihannekset on suunniteltu erilaisille liha- ja kala-aterioille. Neljästä vaihtoehdosta löytyy sopiva lisäke jokaiselle ruoalle, esimerkiksi possulle, naudalle, broilerille tai paistetulle lohelle. Tutustu pakkauksessa oleviin resepteihin.Vaihtoehtoina ovat Espanjalaiset-, Välimeren-, Italialaiset- ja Ranskalaiset-vihannekset. Nimensä mukaisesti maustetut vihannekset ovat paistovalmiita ja ne valmistuvat alle 10 minuutissa pannulla.  Paistovihannesten hinta on noin 2,50 euroa.

Espanjalaiset Paistovihannekset Lihalle sisältävät porkkanaa, grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa, punaista paprikaa, parsakaalia ja punasipulia.

Ranskalaiset Paistovihannekset Kalalle sisältävät kesäkurpitsaa, punaista ja vihreää paprikaa, tomaattia, paistettua munakoisoa ja sipulia.

Uuni- ja grillikasvikset

Yrteillä maustetut kasvissekoitukset tuovat grillikauteen sopivan runsaat lisäkkeet broilerille, kalalle ja erilaisille liharuuille. Kasvikset valmistuvat grillin lisäksi myös uunissa alle puolessa tunnissa. Viidestä vaihtoehdosta löytyy sopiva makupari kaikille ruokalajeille. Valittavana on Provence-, Texas-, Yrttiset-, Parila- ja Toscana-kasvikset. Kevyesti rapsiöljyllä öljyttyihin kasviksiin ei tarvitse paistamisvaiheessa lisätä öljyä. 500 gramman pussin hinta on noin 2,80 euroa.

 Provence-kasvissekoitus sisältää isoja, kuorellisia lohkoperunoita ja paprikaa. Lisäksi sekoituksessa on parsakaalia, grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa.Makua ovat tuomassa basilika ja valkosipuli. Provence on ihanteellinen lisäke esimerkiksi pestolla ja mozzarellajuustolla täytettyjen broilerirullien kanssa. Resepti löytyy pakkauksesta.

Texas-tyyliin kootussa kasvissekoituksessa on herkullisen bataatin lisäksi porkkanaa, sipulia, palsternakkaa ja parsakaalia. Makua ovat tuomassa mustapippuri ja persilja. Texas-kasvikset sopivat erityisesti

Satay-vartaiden ja maapähkinäkastikkeen kanssa. Resepti löytyy pakkauksesta.