1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Finduksen uusien pakastettujen tuoreyrttien ja chilin ansiosta kotona on aina tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita saatavilla. Muhkea ja valmiiksi paistettu Café Kanelipulla sopii nautinnollisiin kahvihetkiin kotona, ystävän luona tai työpaikalla. Syksyllä pakastealtaisiin saapuu myös ensimmäinen Quorn-tuote vegaaneille Quorn Nuggetit.

Kätevät tuoreyrtit ja chili
Yrttien avulla saa moniin ruokiin makua terveellisesti ja luonnollisesti. Finduksen uudet pakastetut ja valmiiksi hienonnetut tuoreyrtit helpottavat ja nopeuttavat kotikokin ruoanvalmistusta sekä ovat käytössä taloudellisia. Tuoreyrteistä on saatavilla suomalaisten suosimat ruoan maustajat: basilika, tilli ja persilja. Lisäksi saatavilla on hienonnettu punainen chili. Kätevän rasian avulla niitä voi annostella juuri sopivan määrän, jolloin säästytään hävikiltä. Yrtit sopivat myös raaka-aineiksi erilaisiin kastikkeisiin, esimerkiksi pestokastikkeeseen. Yksi rasia vastaa noin 2 ruukkuyrttiä ja chili noin kolmea tuoretta chilipalkoa. Yhden rasian hinta on noin 1 euro.

Muhkeat Café Kanelipullat on leivottu uudella reseptillä, jonka ansiosta pullat ovat erityisen meheviä ja herkullisia. Kahvilaelämyksen saaminen kotiin tai työpaikalle on vaivatonta ja nopeaa. Café Kanelipullat ovat valmiiksi paistettuja, joten pullat ovat valmiita nautittavaksi sulatuksen jälkeen. Kanelipullat voi sulattaa nopeasti mikrossa noin 40 sekunnissa tai huoneenlämmössä 1 ½-2 tunnissa. Tuote myydään kätevässä kahden pullan paketissa. Hinta on noin 1,79 euroa.

Quorn Nuggetit on ensimmäinen vegaaneille sopiva Quorn-tuote Suomessa. Kananmunanvalkuaisen sijaan tuotteessa on käytetty sidosaineena perunatärkkelystä. Hinta on noin 4,15 euroa.