1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Eva Solon To Go ?muki nousi kansainväliseen suosioon heti julkaisunsa jälkeen ja voitti heti alkajaisiksi arvostetun IF-designpalkinnon.

Nyt mukista on saatavilla kolme uutuusväriä: kuutamonsininen, graniitinvihreä ja musta. Mukin runko on parhaiden termospullojen tapaan varustettu tuplaseinämällä, joka pitää sisällön kuumana, mutta estää sormia palamasta. Nerokkaan avausmekanismin ansiosta mukin käyttö onnistuu vaivattomasti yhdelläkin kädellä. Muki mahtuu useimpiin mukitelineisiin ja kestää konepesun.

To Go -termosmuki
– Ruostumatonta terästä, silikonia ja muovia
– Tilavuus 0,35 l
– Suositushinta: 34,95 euroa

 

Pöytälaatikossa tai pöydällä pyörivät irtonaiset kahvikapselit ovat aktiiviselle kapselikeittimen käyttäjälle tuttu juttu. Eva Solon kapseliannostelija ei ainoastaan auta järjestämään kahvikapseleita, vaan luo kahvikapseleista uuden koristeellisen elementin keittiöön.

Kapseliannostelija koostuu lasisesta kuvusta ja pohjaosasta, jonka pehmeät silikonisuulakkeet pitävät kapselit annostelijan sisällä. Kapselin ottaminen annostelijasta tapahtuu yksinkertaisesti vetämällä kapseli ulos joustavien suulakkeiden läpi.  Väreinä kuutamonsininen ja graniitinvihreä.

Annostelijaan mahtuu 25 kahvikapselia.

Kahvikapseliannostelija
– Lasia, silikonia ja ruostumatonta terästä
– Korkeus 22 cm, halkaisija 7,9 cm
– Konepesua ei suositella
– Suositushinta: 29,95 euroa