1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Almondy tuo pakastealtaisiin uudet täyteläiset suklaakakut.  Almondy Marabou Premium -kakku hemmottelee tumman suklaan ystäviä ja Almondy Daim Moussekakku on kuohkea versio suositusta Daim-kakusta.

Almondy tuo kakkuperheeseensä ensimmäisen Almondy Marabou Premium -kakun, joka on 70 % kaakaota sisältävästä tummasta suklaasta valmistettu. Kakussa on kaksi mantelikerrosta ja tummapaahteisesta kaakaosta valmistettu suklaakreemi. Paksu kerros laadukasta sertifioitua Marabou Premium -tummaa suklaata viimeistelee kakun. 

Almondyn suosituin ja klassikoksikin muodostunut Daim-kakku saa rinnalleen kuohkean version. Uudessa Daim Moussekakussa on Almondyn tutun mantelipohjan päällä runsas kerros pehmeää maitosuklaamoussea ja täyteläistä kreemiä. Kakku on kuorrutettu herkullisella maitosuklaalla ja rapeilla Daim-rakeilla.

Uudet kakut ovat muiden Almondy-kakkujen tavoin gluteenittomia, eikä niissä ole säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Yhden kakun hinta on noin 5,50–7,50 euroa. Yhdestä kakusta riittää herkuteltavaa noin kahdeksalle hengelle. Uutuudet ovat saatavilla pakastealtaissa huhtikuusta alkaen.