Tietoa Hellapoliisista

MIKÄ HELLAPOLIISI?

Hellapoliisi Oy tuottaa reseptit kuvineen elintarvikealan yrityksille muun muassa yritysten nettisivuille, lehtiin, reseptilehdyköihin sekä tuotepakkauksiin. Kuluttajille yritys ylläpitää Hellapoliisi.fi -sivustoa. Yrityksen ja sivuston takana on kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jolle perhearki on tuttua neljän lapsen kanssa. Sivusto on perusominaisuuksilta ilmainen. Sivusto on ollut omalla domain-nimellä verkossa jo vuodesta 2007. Tämä ennen reseptit löytyivät muun muassa vuodatus.net -sivuston blogista. Viikon ruokalista on ollut suomalaisten arjen apuna vuodesta 2010 alkaen.

Hellapoliisi®,Pikkukokki® ja Viikon Ruokalista® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Sivusto on ollut alkujaan yksi Suomen ensimmäisistä ruokablogeista, josta se on laajentunut monipuoliseksi sivustoksi, jota seuraa viikottain noin 90 00 – 120 000 uniikkia kävijää.

Hellapoliisi -keittokirjoja on julkaistu yhteensä yli 60 kappaletta, joista osa on laajennettuja painoksia. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Tacticin kanssa toteutettu ruoka-aiheinen Hellapoliisi korttipeli ja lautapeli. Hellapoliisi on julkaissut myös oman lehden ja kalentereita. Voit tutustua Hellapoliisin kirjavalikoimaan tästä.

Lisäksi Hellapoliisi on tehnyt Pink Pommis -soodajuoman MySoda-juomalaitteelle, sekä Akron kanssa yhteistyössä tuotettuja kertakäyttökäsineitä.

Voit seurata Hellapoliisia FACEBOOKISSA ja PINTERESTISSÄ. Hellapoliisin arkeen pääset tutustumaan TWITTERISSÄ ja INSTAGRAMISSA. Omissa päivityksissäsi voit käyttää vaikka näitä hästägejä (haku/avainsanoja) #hellapoliisi #ruoka #arki

Videoita voit katsoa esimerkiksi YOUTUBE -palvelusta.

Hellapoliisi tarjoaa myös RSS -fiidin. Syötettä ei saa käyttää täydellisenä uuden sivuston sisältönä. Syötteen lähde ja linkki on mainittava.

Hellapoliisi RSS -fiidi

Hellapoliisi tarjoaa ajankohtaiset reseptit arkeen ja juhlaan uudella raikkaalla twistillä.

 

 

Hellapoliisi Oy
Kati Jaakonen

kati@hellapoliisi.fi
041 5312275

Osoite:
Spelttitie 6 A
00680 Helsinki

Y-TUNNUS
2371264-1

Yhteistyössä

Viesti
Evästeasetukset