Tietoa Hellapoliisista
Mikä Hellapoliisi?
Hellapoliisi on ollut yksi Suomen ensimmäisistä ruokablogeista ja se on toiminut jo vuodesta 2005. Hellapoliisin reseptit tekee 30 vuoden ruoanlaittokokemuksella kokki Kati Jaakonen. Kuvat ottaa valokuvaaja Jami Jaakonen, jolla on pitkä kokemus media-alalta. Kuluttajille näkyvin osa Hellapoliisia on ruoka- ja leivonnaisreseptisivusto, jolla vierailee noin 400 000 uniikkia lukijaa kuukausittain. Hellapoliisi on julkaissut laajennetut painokset mukaan lukien yli 70 Hellapoliisi keittokirjaa.
Hellapoliisi Oy tuottaa reseptit kuvineen elintarvikealan yrityksille muun muassa yritysten nettisivuille, SoMe-kanaviin, lehtiin, reseptilehdyköihin sekä tuotepakkauksiin. Sivusto on ollut omalla domain-nimellä verkossa jo vuodesta 2007. Tätä ennen reseptit löytyivät muun muassa vuodatus.net -sivuston blogista. Hellapoliisin tuottama Viikon ruokalista on ollut suomalaisten arjen apuna jo vuodesta 2010 alkaen. Hellapoliisin sivustouudistus on tuonut mukaan myös Lifestyle -osion, jossa voidaan tutustua laajasti erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin.
Hellapoliisi Oy tuottaa reseptit kuvineen elintarvikealan yrityksille muun muassa yritysten nettisivuille, lehtiin, reseptilehdyköihin sekä tuotepakkauksiin. Kuluttajille yritys ylläpitää Hellapoliisi.fi -sivustoa. Yrityksen ja sivuston takana on kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jolle perhearki on tuttua neljän lapsen kanssa. Sivusto on perusominaisuuksilta ilmainen. Sivusto on ollut omalla domain-nimellä verkossa jo vuodesta 2007. Tämä ennen reseptit löytyivät muun muassa vuodatus.net -sivuston blogista. Viikon ruokalista on ollut suomalaisten arjen apuna vuodesta 2010 alkaen.
Hellapoliisi®,Pikkukokki® ja Viikon Ruokalista®
Hellapoliisi®,Pikkukokki® ja Viikon Ruokalista® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Sivusto on ollut alkujaan yksi Suomen ensimmäisistä ruokablogeista, josta se on laajentunut monipuoliseksi sivustoksi, jota seuraa viikottain noin 90 00 – 120 000 uniikkia kävijää.
Ota yhteyttä
Kati Jaakonen
Yrityksen ja sivuston takana on kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jolle perhearki on tuttua neljän lapsen kanssa.