1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Sain vieraaksi muusikon, joka soittaa sähkökitaraa. Kokeilinpa huvikseni kitarakakun tekoa sähköisenä versiona. Ei ollut kovin helppoa tuo koristelu, eikä auttanut yhtään, etten ole lainkaan perehtynyt kitaroihin=)

Kakku on siis tehty Bake and partyn kitaravuoalla.

Kakku on kostutettu vanilja-maidolla.

Välissä on vain yhdessä välissä liivatteella hyydytetty minttukrokanttitäyte:

Minttukrokanttimousse
5-6 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä
200 g vaniljatuorejuustoa
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
200 g Maraboun minttukrokanttisuklaata

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja mikrossa sulatettu suklaa, mausta tarvittaessa sokerilla ja vaniljasokerilla.

Kuumenna tilkka vettä mikrossa kiehuvaksi ja lisää joukkoon vedestä puristetut liivatteet, anna jäähtyä hetki. Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Täytä kakku paistovuokaansa ylösalaisin. Vuoraa vuoka ensin tuorekelmulla. Laita pohjalle kakun pintakerros, kostuta ja kaada päälle täyte. Nosta päälle pohjaosa ja kostuta. Anna hyytyä jääkaapissa mielellään yön yli, vähintään muutama tunti.

Kumoa kakku ja koristele.


Sokerikreemi:

250 g suolatonta voita
500 g tomusokeria
(vaniljasokeria)
1-2 rkl maitoa

Vatkaa kreemin ainekset sekaisin, notkista kreemiä maitotilkalla.

Värjää kreemi elintarvikeväreillä.

Bake and party myy pieniä suuttimia ja tyllia, joilla saa pieniäkin yksityiskohtia. Omat suosikkini ovat tyllat 16 ja 18 (mitä isompi luku, sen isompi tyllan suuaukko) tähtityllista, rajauksessa kiva koko on koko 3, mutta tuo musta rajaus on tehty isommalla, muistaakseni tylla numero 10.

Kitaran kielet on tehty marsipaanista.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.