1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Piparinmakuinen pikakakku

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Välissä:
n. 100 g vadelmamarmeladia

Kostutus: punaista, laimennettua glögiä

Välissä ja päällä:

2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
200 g maustamatonta tuorejuusota
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
100 g pipareita murustettuna (saa olla sattumiakin)

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina reunalliselle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista uunin keskiritilätasolla n. 7 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille.

Leikkaa levy kahteen osaan suorakaiteen malliseksi, tai kulmasta kulmaan kolmioksi.

Kostuta laimennetulla glögillä, levitä päälle vadelmamarmeladia ja sen päälle osa Flora vispi-tuorejuusto-pipariseoksesta. Nosta kansilevy päälle ja kostuta. Levitä loput täytteestä kakun päälle ja reunoille.

Nosta hetkeksi kylmään ennen tarjoilua.

Huom! Tuo täyteaine on loistava joulujälkiruoka ihan sellaisenaan!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.