1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pikkujoulukakku

Pohja:
3 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,75 dl kiehuvaa vettä

Täyte:
100-150 g vadelmamarmeladia
2 dl kuohukermaa

Kostutusliemi: maitoa ja vaniljasokeria

Päällä:
2 dl kuohukermaa
sokeria
vaniljasokeria
keltaista elintarvikeväriä
vaaleanpunaista marsip
aania

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi kiehuva vesi.
Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 150-175 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla.

Leikkaa kakku kahteen osaan, kostuta ja täytä.

Kuorruta keltaiseksi värjätyllä kermvaahdolla ja pienillä piparimuoteilla marsipaanista otetuilla marsipaanipossuilla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.