1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (52 arvostelua, keskiarvo: 3,48 / 5)
Ladataan...

Gluteeniton kakkupohja on kuohkea ja se maistuu herkulliselta. Voit tarjota sitä koko vierasjoukolle ilman, että kukaan huomaa maussa mitään eroa.

Gluteeniton kakkupohja
15 annosta

5 isoa munaa
3 dl sokeria
3 dl Semper Fin Mix -gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti käännellen.
Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm kakkuvuoka leivinpaperilla.
Kaada taikina vuokaan ja paista 150-175 asteisessa uunissa ensin noin 50 minuuttia.
Avaa uuniluukku ja kokeile kypsyyttä kakun keskeltä puutikulla.
Mikäli taikinaa ei jää tikkuun, on kakku kypsä.
Anna jäähtyä hetki ja kumoa ritilän päälle tai leivinpaperiarkille.

Vinkki! Voit myös voidella vuoan voilla ja jauhottaa gluteenittomilla korppujauhoilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Semper

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.