1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arvostelua, keskiarvo: 3,74 / 5)
Ladataan...



Daim-kermakakku

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Kostutus: sitruunalimua

Täyte: 3 banaania
Vaniljakreemijauheesta/vaniljakastikeaineksista + maidosta tehty kastike
1 iso Daim murskana

Päällä: 5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
1 iso Daim murustettuna

Koristeena: DrOetkerin sokerihelmiä ja helmiäskoristeita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa valmis torttulevy leivinpaperille.

Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan, ei haittaa vaikka jotain osaa pitäisi hieman rakennella.

Tee täyte vaniljakreemi-/kastikepakkauksen ohjeen mukaan, lisää joukkoon murustettu Daim.
Viipaloi täytteen banaanit.

Kokoa kakku kostuttamalla jokainen kerros sitruunalimulla, laita väliin banaaniviipaleita ja vaniljakreemi-Daimtäytettä.

Kuorruta kakku vaahdotetulla Flora vispillä, laita pinnalle murustettua Daimia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.