1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Tämä piiras on valmistettu uunipellille, jolloin siitä saa leikattua noin 30 sopivan kokoista annospalaa.
Mikäli haluat valmistaa piiraan pyöreään piirasvuokaan, puolita ohje.

Poro-suppilovahveropiiras

Pohja:
300 g margariinia
1 tl suolaa
2 dl ruisjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
1 dl vettä

Täyte:
100 g Kylmäsen kylmäsavustettua poronpaistileikettä silputtuna
n. 7 kpl aurinkokuivattua tomaattia
315/160 g Sauvon suppilovahveroita valutettuna

2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta
200 g Silva savuporo-juustolevitettä (tuote on laktoositon)
3 dl kermaa
4 munaa

Nypi rasva, suola ja jauhot ryynimäiseksi, lisää nopeasti sekoittaen vesi.
Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Silppua päälle poronpaisti, aurinkokuivatut tomaatit ja pienennä hieman myös sieniä.

Sekoita keskenään juustoraaste, juustolevite, kerma ja munat.
Kaada seos täytteiden päälle.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa puolisen tuntia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut väriä.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.