1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (25 arvostelua, keskiarvo: 3,68 / 5)
Ladataan...

Sarvet sopivat niin aamiaispöytään kuin välipalalle, iltapalaksi tai vierasvaraksi. Täytevaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana!
Taikinasta voi tehdä myös jättisarvia.

Täytetyt sarvet 16 kpl

5 1/2 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
2 dl maitoa
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa

Täyte:
100 g kinkkua silputtuna
1/2 punainen paprika silppuna
100 g juustoraastetta

Voiteluun: munaa
Pinnalle: seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä

Sekoita vehnäjauhot ja rasva nyppimällä ryynimäiseksi seokseksi.
Liuota kylmään maitoon hiiva ja kaada seos nopeasti sekoittaen joukkoon.
Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi se pyöreiksi levyiksi. Jaa levyt kahdeksaan sektoriin.

Ripottele kunkin taikinasektorin leveimpään kohtaan 1-2 rkl täytettä, käännä rulliksi leveimmästä kohdasta kapeimpaan, käännä sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle halutessasi unikon-/seesaminsiemeniä.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes sarvet ovat saaneet kauniin värin.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.