1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua. Keskiarvo: 3,58/5)

Rouheiset sämpylät

0,5 l vettä
1/2 hiiva
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
2 rkl siirappia
1 dl pellavansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
2,5 dl ruisrouhetta (Korpelan Mylly)
7-8 dl vehnäjauhoja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Lisää öljy, suola, siirappi, pellavansiemenet, auringonkukansiemenet ja ruisrouhe.
Alusta joukkoon vehnäjauhot.
Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla.

Vaivaa taikinasta kaksi pötköä ja leikkaa ne paloiksi.
Nosta palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 200-225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.