1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...



Löysin tämän ohjeen Painonvartijoiden ”kaikkien aikojen
parhaat-kirjasta.” Oli tosi nopea valmistaa, sanoisinko, että 5-10
minuuttia taikinan tekoon ja lättysten paineluun, uunissa lisäksi 15-20
minuuttia. Ihan hyviä olivat maustetun tuorejuuston kanssa, mutta
selkeästi kuivempia kuin omat suosikki-rieskani, jotka tehdään
perunamuussista.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Sekoita puuhaarukalla kulhossa keskenään

Porkkanarieskat (Painonvartijoiden ohje)

3 suurta porkkanaa hienona raasteena
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
1/2 dl vehnänleseitä
5 1/2 dl hiivaleipäjauhoja

Nostele
taikinasta 12 kekoa leivinpaperilla vuoratulle pellille, muotoile
vedellä kostutetuin käsin soikeiksi/pyöreiksi rieskoiksi. Pistele
haarukalla ja paista uunin keskiosassa 15-20 minuuttia.

2,5 pistettä/annos = 140 kcal = 590 kJ

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.