1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Brunssille tai välipalaksi sopivat juustosarvet on tuunattu tällä kertaa pinaatilla.
Hauskat vihreät sarvet ovat herkullisia voin ja juuston kanssa nautittuna.

Pinaatti-juustosarvet
16 kpl

150 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 dl speltti täysjyväjauhoja
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
150 g juustoraastetta
100 g pakastepinaattia sulatettuna
1 dl maitoa

Pinnalle:
muna
unikonsiemeniä

Mittaa kulhoon voi tai margariini, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja juustoraaste.
Nypi ainekset keskenään.
Lisää sulanut pinaatti ja maito.
Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.
Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse pyöreiksi levyiksi vehnäjauhoja apuna käyttäen.
Jaa molemmat taikinalevyt kahdeksaan yhtä suureen sektoriin taikinapyörällä.
Rullaa sektorit leveästä kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.
Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia. Peitä lämpimät sarvet liinalla.

Reseptin laatinut:

 

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.