1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 4.50/5.00)
Ladataan...

 

Sain Minniolta ohjeen näihin ”lepuskoihin,” mutta en ole pitänyt
kiirettä näiden tekemiseen, sillä oma vuosien takainen suosikkini on jo
edustettuna ohjeissani.

Seuraava teksti on kokonaisuudessaan Minnion kirjoittama=)

”Ajattelinpa
laittaa teille kokeiltavaksi perunalepuskaohjeeni. Se muuten muokkautui
jo noin kolme vuotta sitten samaisesta peruna rieska ohjeesta, jota
kokeilit aiemmin! Teen se yleensä aina muusijauheesta(Euro shopper on
hyvää, halpaa, maidotonta, iso pakkaus…)koska valmista muusia harvoin
on näin reilua satsia jäänyt jäljelle. Pienempää satsia varten ei
kannata edes uunia lämmittää ja tulee vain paha mieli jos näitä ei saa
heti tuoreeltaan syödä niin monta kuin jaksaa. Tästä tulee 18 kpl
lepuskoja, jotka kätevästi mahtuu kahdelle pellille.” (Minnio)

Perunalepuskat

5 dl kiehuvaa vettä
1 pussi muusijauhetta(ES)
1 tl suolaa
3 dl kylmää vettä

TAI VALMISTA MUUSIA SAMANVERRAN

1/2 dl öljyä
1 dl kauraleseitä tai hiutaleita
3 dl vehnäjauhoja

Sekoita
kaikki sekaisin puuhaarukalla. Nostele ruokalusikalla keoiksi pellille
ja ripottele pinnalle jauhoja sekä taputtele jauhotetuin käsin
littaniksi(ohuiksi). Pistele vielä haarukalla ja paista 250
asteessa (tai kiertoilmalla 225) noin 12-15 min.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.