1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Tässä on omat suosikki-pasteijani, joita voisi syödä vaikka kymmenen yhteen kyytiin=)

Kinkkupasteijat

1 paketti lehtitaikinalevyjä (6 levyä = 12 valmista pasteijaa)
300 g palvi- tai keittokinkkua
100-150 g juustoraastetta
2-3 rkl sinappia
n. 1dl persiljasilppua

kananmuna voiteluun

Sulata lehtitaikinalevyt.

Leikkaa kinkku pienen pieniksi kuutioiksi, sekoita kulhossa kinkkukuutiot, juustoraaste, persiljasilppu ja sinappi.

Kaulitse ensin suorakaiteen muotoinen taikinalevy hieman suuremmaksi, leikkaa se sitten puoliksi ja kaulitse molemmista puolikkaista vielä uudet suorakaiteet. Laita täytettä koko pituudelta levyjen keskelle, käännä rullalle niin, että saumat jäävät rullien alle. Käännä vielä pötköjen päät alle piiloon. Voitele kananmunalla.

Paista 225 asteisessa uunissa, kunnes saavat väriä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.